Balıkesir

...


  1. Alt 09-15-2008, 23:29 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Balıkesir


    • Susurluk Ayranı ve Tostu,
    • Manyas Gölü ve Manyas Yoğurdu,
    • Ayvalık ve Edremit Zeytini,
    • Kaz Dağları Milli Parkı,
    • Bor mineralleri,
    • Gönen-Manyas-Burhaniye Kaplıcaları,
    • Kaz Dağları Sarıkız Şenlikleri,
    • Şahin Deresi Kanyonu,
    • Sütüven Şelalesi,
    • Ayvalık-Altınoluk-Akçay-Ören Turizm Merkezleri,
    • Hasanboğuldu,
    • Tahtakuşlar Etnografya Müzesi,
    • Balıkesir Kolonyası

  2. Alt 05-12-2011, 17:31 #2
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Aldanmayın ,aldatılmayın,torunlarınızın geleceği olan bu madeni şarlatanlara bırakmayın.
    Türkiye’de ulusal bor araştırma enstitüsü(BOREN - Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü) bor ile ilgili çalışmaları yürütüyor,bu kurumu ve çalışmalarını takip ederseniz ülkenin gerçek bilim insanlarının neler yaptığını görebilirsiniz.
    Hepimizin geleceği için ülkemizin bilim insanlarına sahip çıkalım, meydanı sahtekârlara bırakmayalım.
    Bu adresten belgelerin sanayi bakanlığı internet sayfasında ulaşabilirsiniz.
    http://www.tuketici.gov.tr/source.cms4/index.snet?news
    163. Toplantı Basın Bülteni-14.04.2009
    V- ENERJİ
    1) 2008/250- NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri ve Seramik Malzemeler Ar-Ge Sanayi Tic. A.Ş. adlı firmaya ait tanıtım broşürlerin ve anılan firmanın NNT Nanoteknoloji | Bor & Nanoteknoloji adresli internet sitesinde yer alan “S 250 Gold, Marine, Nanolube, MS 250, MS 600, GBX” adlı ürünlere ilişkin tanıtımlarda yer alan “BORPOWER ® bor elmas tozu (MCDP) ve nanobor´un eşsiz özelliklerinden yararlanarak hareketli motor parçalarındaki Sürtünmeyi yüzey kaplama ve bilye yatağı etkisi ile en az seviyeye indirir. BORPOWER ®’nin etkinliği aktif maddelerinin (MCDP ve nanobor) nanokristal özelliklerinden kaynaklanır. Bu nano parçacıklar NNTnin üstün tecrübe ve birikimi ile benzeri olmayan nano teknolojik yöntemlerle üretilmistir. BORPOWER ® kati yağlayıcılar sınıfındaki en etkili Nano yağlayıcı katkı maddesidir. Örnegin içerdiği aktif maddelerden biri olan nanobor katı yağlayıcı maddeler arasında en düşük sürtünme değerine sahiptir (…)” şeklindeki ifadeleri ispatlar nitelikteki ‘bilimsel’ çalışmaların gerçeği yansıtmaması dolayısıyla bahsi geçen tanıtımların tüketicileri aldatıcı nitelikte olması gerekçesiyle Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik’e uygun olmadığına,
    Bu durumun, 4077 sayılı Kanun'un 4822 sayılı Kanun'la değişik 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri ve Seramik Malzemeler Ar-Ge Sanayi Tic. A.Ş. hakkında anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir.
    184. Toplantı Basın Bülteni-11.01.2011
    7) 2010/539- NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri ve Seramik Malz. Ar-Ge San. Tic. A.Ş.’ye ait NNT Nanoteknoloji | Bor & Nanoteknoloji adresli internet sitesinin 20/08/2010 tarihli görünümünün “Sertifikalar ve Testler” başlıklı bölümünde yer alan tanıtımlarda; “İngiltere Kraliyet Motor Araştırmaları Enstitüsü, MİRA’da uzun süreli yakıt tasarrufu testlerine tabi tutulan Borpower ürünleri, 18 ton sabit yüklü tırda sağladığı % 10,8 yakıt tasarrufu ile dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Dünyaca ünlü bir kuruluş olan MIRA, otomotiv endüstrisinde gerçekleşen her türlü yenilikçi teknolojilerin test edildiği ve Mercedes, BMW, Aston Martin, Jaguar gibi üreticilerin geliştirdikleri yeni teknolojileri test ve onay ettirdikleri bir akreditasyon kurumudur.” biçiminde ifadelere yer verilmiş olup, anılan kuruluş tarafından firma adına herhangi bir hizmet üretildiği ve rapor düzenlendiğine dair resmi ve bilimsel nitelikte herhangi bir bilgi, belgenin sunulmaması nedeniyle söz konusu tanıtımlarda bahsi geçen ifadelerin gerçeği yansıtmadığı ve tüketicileri yanıltıcı nitelikte olduğuna, dolayısıyla bu reklamların Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğe uygun olmadığına,
    Bu durumun, 4077 sayılı Kanunun 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri ve Seramik Malz. Ar-Ge San. Tic. A.Ş. hakkında anılan reklâmları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.