MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Biyografi ( Kim - Kimdir ) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/)
-   -   Yavuz Hekim (Yavuz Hekim Kimdir? - Hakkında - Hayatı) (https://www.muhakeme.net/forum/biyografi-kim-kimdir/89738-yavuz-hekim-yavuz-hekim-kimdir-hakkinda-hayati.html)

SURALTI 04-17-2011 06:21

Yavuz Hekim (Yavuz Hekim Kimdir? - Hakkında - Hayatı)
 


Yavuz Hekim 3 Kasım 1977 İstanbul Doğumludur. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Doğal Haliyle Benzerliğinden Ötürü Gelen Tekliflerle İlk Olarak Latife Hanım İsimli Belgesel Filmde Rol Alarak Oyunculuğa Adım Atmıştır.


Aktörlük Mesleğini Benimsemesiyle Çeşitli Oyuncu Koçlarında Eğitim Alan Yavuz Hekim Mehmet Ali Birand’ın Yaptığı Latife Hanım İsimli Belgesel Filmin Ardında Mustafa Altıoklar’ın Yaptığı Emret Komutanım İsimli Yapımda Atatürk’ü Canlandırmıştır Akabinde TRT 1 Tv İçin Yapılan Yapımcılıgını Nuran Bayer’in Yaptığı Mustafa Kemalden Atatürk’e İsimli Filmde Ve Tahsin İşbilen’in Yönettiği Türk Milleti Hazırdır İsimli Filmde Atatürk’ü Canlandırmıştır.


İzmir Ekonomi Üniversitesi Ve Afyon Kocatepe Üniversitesinin Düzenlediği Tiyatral Etkinliklerde’de Atatürk’ü Canlandıran Yavuz Hekim 2009 Ekim Ayında İsrail’in Jaruselam Ve Telawiv Kentlerinde Çekilen Yönetmenliğini İsrail’li Yönetmen Dan Wolman’ın Yaptığı Valley Of Strength İsimli Sinema Filminde Bir Osmanlı Askeri Ateşesini Oynamıştır


İtalyan Yönetmen Giulio Tarantino’nun Yaptığı Çekimleri İtalya Bologna’da Yapılacak Olan Matrioska The Last Take İsimli Sinema Filminde Oynamak Üzere Anlaşan Hekim 2010 Mayıs Ayında Bu Projede Yer Alacaktır.


Yavuz Hekim Bir Çok Üniversitelerde Ve Kurumlarda Girişimcilik Ve Başarı Stratejileri Konularında Konferans Vermiştir Ve Vermektedir Birçok Devlet Büyüğünden Takdir Belgeleri Ve Plaket Alan Hekim Çalışmalarını Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Sürdürmektedir.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:13 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük