Taksim'deki olaylar esnafa kepenk kapattırdı   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 07-21-2013 (10:39)   Son Mesaj: 07-21-2013 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 329  

    07-21-2013

    Taksim'deki olaylar esnafa kepenk kapattırdı

    Taksim'deki olaylar esnafa kepenk kapattırdı
    Taksim'deki olaylar esnafa kepenk kapattırdı

    Taksim'de toplanan göstericiler ile polis arasında yaşanan arbede, akşam geç saatlere kadar sürdü. Gruplar polisin tazyikli suyla yaptığı müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı.

    Taksim'de toplanan göstericiler ile polis arasında yaşanan arbede, akşam geç saatlere kadar sürdü. Gruplar polisin tazyikli suyla yaptığı müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Olaylar sırasında bazı göstericiler zor anlar yaşarken, çevredeki bazı esnafın kepenk kapattığı gözlendi.
    Taksim Gezi Parkı girişinde nikah bahanesiyle başlayan ve polis müdahalesiyle süren olaylar, iftar saatine kadar sürdü.

    Polis dağılmamakta ısrar eden grupları TOMA aracıyla tazyikli su sıkarak dağıttı. Ara sokaklara dağılan grup, polisin çekilmesiyle birlikte yeniden İstiklal Caddesi'ne çıkarak sloganlar atmaya başladı. Bunun üzerine polis ikinci bir müdahalede bulundu. TOMA ile tazyikli su sıkan çevik kuvvet ekipleri, 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlardan da boyalı misket atarak gruplara müdahale etti.

    İstiklal Caddesi üzerinde ara sokaklara dağılan gruplara yer yer müdahaleler devam ederken, müdahaleler sırasında bazı göstericiler tazyikli suyun etkisiyle yere düştü.
    İftar saatinin ardından polis ve göstericilerin geri çekilmesi üzerine, Taksim'deki hayat yeniden normale döndü.

    Kaynak: İHA





    Taksim'deki olaylar esnafa kepenk kapattırdı Yorumları