Dalgaların yuttuÄŸu kurtarma personelinin son anları   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 12-05-2012 (03:06)   Son Mesaj: 12-05-2012 (03:06)    Cevap: 0    Gösterim: 393  

    12-05-2012

    Dalgaların yuttuğu kurtarma personelinin son anları

    Dalgaların yuttuğu kurtarma personelinin son anları
    Dalgaların yuttuğu kurtarma personelinin son anları

    Şile'de kaybolan yük gemisindeki personeli aramaya çıkan Kıyı Emniyeti'ne ait bot kayalıklara oturdu. Hasar oluşan bottan çıkmaya çalışan personel dalgaların arasında kaldı. Olay anı saniye saniye görüntülendi.

    Şile'de kaybolan yük gemisindeki personeli aramaya çıkan Kıyı Emniyeti'ne ait bot kayalıklara oturdu. Hasar oluşan bottan çıkmaya çalışan personel dalgaların arasında kaldı. Olay anı saniye saniye görüntülendi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Bir süre kayalara tutunan şahıs gözden kayboldu. Şahsın mesai arkadaşları sinir krizleri geçirdi.

    Şile açıklarında batan geminin personelini kurtarmak için adeta seferber olan Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekiperi, denizde zor anlar yaşadı. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağıl bir kurtarma botu, sahilde bulunan kayalıklara çarptı. Kaza sonrası denize düşen 4 kurtarma personelini bulmak için adeta arkadaşları ve çevredekiler seferber oldu.

    Denize halat atmaya çalışan görevliler, sularla boÄŸuÅŸan bir kurtarma personeline yardım etmeye çalıştı.Â* Görüntülerde kayalıklara çarpan teknenin hemen yanında denizin içerisinde bulunan bir kurtarma personeli, kurtulmak için çırpınıyor. Sahildeki arkadaÅŸları ise halat atarak, kurtarma personeline yardım etmeye çalışıyor. Bir süre sonra kurtarma personeli denizde gözden kayboluyor.

    Kurtarma çalışmaları sırasında yükselen dalgalar, kurtarma ekiplerine ve gazetcilere zor anlar yaşattı. Kayalıkları aşan dalgalar sahilde bulunan gazetecileri bir anda altına aldı. Bazı gazetecilerin dalgalar nedeniyle düşerek yaralandığı öğrenildi.





    Dalgaların yuttuğu kurtarma personelinin son anları Yorumları