Kağızman'da çatışma: 2 asker yaralı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 11-02-2012 (17:22)   Son Mesaj: 11-02-2012 (17:22)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    11-02-2012

    Kağızman'da çatışma: 2 asker yaralı

    Kağızman'da çatışma: 2 asker yaralı
    Kağızman'da çatışma: 2 asker yaralı

    Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile 30 kişilik terörist grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 asker yaralandı.

    Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile 30 kişilik terörist grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 asker yaralandı. Edinilen ilk bilgilere göre, bugün saat 13.00 sıralarında Yankı Pınar köyü mevkisinde arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçleri ile aralarında sözde Serhat bölge sorumlusunun da bulunduğu 30 kişilik terörist grup arasında çatışma çıktı. Sıcak çatışma halen devam ederken, çatışmada yaralananların olduğu belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve askeri birlik sevk edildi.

    2 ASKER YARALI

    Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile terörist grup arasında çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Yankıpınar köyü kırsalında arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Uzun zamandır bölgede izlenen gruba yapılan ?teslim olun? çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Aralarında sözde Serhat bölge sorumlusunun da bulunduğu 30 kişilik terörist grup ile güvenlik güçleri arasındaki çatışma devam ederken, çatışmada yaralanan 1 astsubay ve 1 uzman çavuş askeri helikopterle Kars Devlet Hastanesi ve Erzurum'a kaldırıldı.

    Bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve askeri birlik sevk edildiği bildirildi.

    Kaynak: İHA





    Kağızman'da çatışma: 2 asker yaralı Yorumları