Hacizli makam aracı adliyeye çekiciyle getirildi   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 09-11-2012 (15:25)   Son Mesaj: 09-11-2012 (15:25)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    09-11-2012

    Hacizli makam aracı adliyeye çekiciyle getirildi

    Hacizli makam aracı adliyeye çekiciyle getirildi
    Hacizli makam aracı adliyeye çekiciyle getirildi

    Niksar ilçesine bağlı Günebakan Belde Belediyesi'nin haczedilen makam aracı, arızalı olduğu için çekiciyle adliyeye getirildi.

    Niksar ilçesine bağlı Günebakan Belde Belediyesi'nin haczedilen makam aracı, arızalı olduğu için çekiciyle adliyeye getirildi. Günebakan Belediye Başkanı Hasan Polatkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin borcundan dolayı aralarında mezarlık arazisi, belediyeye ait resmi araçlar, ilköğretim okulu binası, sağlık evi ve çeşmelerin de bulunduğu belediye tüzel kişiliğine ait birçok mal varlığına haciz konulduğu hatırlattı.

    Özel bir firmaya borcundan dolayı belediyelerine haciz geldiğini açıklayan Polatkan, ''Belediyemizin 2007-2008 yıllarına ait borcu nedeniyle kamyon, minibüs ve makam aracını Erbaa Adliyesi'ne keşif yapılması için getirdik. Makam aracım bozuk olduğu için 250 lira vererek çekici kiraladık. Makam aracımın çekici üzerinde adliye binası önüne gelmesi beni derinden üzdü. Makam aracım bozuk olmasına rağmen firmanın avukatının ısrarı üzerine getirdik'' diye konuştu.

    Haczi kaldırmak için dava açtıklarını, davanın bir sonraki duruşmasının 27 Eylül'de yapılacağını belirten Polatkan, şöyle konuştu:

    ''Davada bizi savunan avukat yok. 2004-2009 yılları arasında sözleşmeli olarak görev yapan avukata hiç para ödenmemiş. Avukat da belediyeyi mahkemeye vermiş. Bunun sonucunda avukat bize haciz getirdi. Alacaklı firmanın avukatı ve belediyemizin sözleşmeli avukatı beldemizdeki bir çok yere haciz getirdi. Beldemizdeki bir çok yerin üzerinde haciz var. Bir an önce bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz.''

    Kaynak: AA





    Hacizli makam aracı adliyeye çekiciyle getirildi Yorumları