Şehit Şen´in cenazesi toprağa verildi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 04-25-2012 (19:57)   Son Mesaj: 04-25-2012 (19:57)    Cevap: 0    Gösterim: 392  

    04-25-2012

    Şehit Şen´in cenazesi toprağa verildi

    Şehit Şen´in cenazesi toprağa verildi
    Şehit Şen´in cenazesi toprağa verildi

    Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Sinan Şen'in (21) cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

    Sinan Şen için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde düzenlenen törene, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral M. Fatih Sert, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve askeri yetkililer katıldı.

    Şehidin annesi Maviş Şen, babası Recai Şen ve kardeşleri Elif ile Eleyna Şen'in tören sırasında gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.

    İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi askerler tarafından omuzlara alınarak, top arabasına konuldu. Bu sırada oğlunun bir askerin elindeki fotoğrafını gören anne Maviş Şen, ''Senin acına dayanamıyorum. Yavrum benim. O benim her şeyim. Getirin yavrumu bana'' dedi.

    Şehit Sinan Şen'in cenazesi, camideki törenin ardından cenaze arabasıyla götürüldüğü Kemerburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.




    Şehit Şen´in cenazesi toprağa verildi Yorumları