Balbay´ın kızının 23 Nisan mesajı   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-24-2012 (10:54)   Son Mesaj: 04-24-2012 (10:54)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    04-24-2012

    Balbay´ın kızının 23 Nisan mesajı

    Balbay´ın kızının 23 Nisan mesajı
    Balbay´ın kızının 23 Nisan mesajı

    Gazeteci Yazar ve tutuklu milletvekili Mustafa Balbay'ın kızı Yağmur, "İnsan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız" dedi.

    Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu"nda düzenlenen 23 Nisan töreninde arkadaşları adına kürsüye çıkan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay"ın kızı Yağmur, "Geleceğin büyükleri olarak insan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız" dedi. Balbay, gazetecilerin "Babana göndermek istediğin mesaj var mı?" sorusuna "Onu gururlandırdığımı düşünüyorum ve ben de onunla gurur duyuyorum" diye yanıt verdi.

    Ankara"da yapılan 23 Nisan kutlamalarının bir ayağı da Çankaya"da bulunan Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu oldu. Buradaki törene Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve İlçe Milli eğitim Müdürü Haluk Saydan olmak üzere birçok konuk katıldı. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği törende halk oyunları, jimnastik gösterileri ve dans şovları yer aldı. Törenin en ilgi çeken gösterisi geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Ateşi arasında imzalanan "Kıvılcım" projesi kapsamında hazırlanan oyunlar oldu.

    Etkinlik kapsamında konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay"ın kızı ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Yağmur Balbay, Atatürk"ü ve şehitleri anarak başladığı konuşmasında, "Geleceğin büyükleri olarak insan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız" dedi. Balbay daha sonra, gazetecilerin "Babana göndermek istediğin mesaj var mı?" sorusuna "Onu gururlandırdığımı düşünüyorum ve ben de onunla gurur duyuyorum" diye yanıt verdi.

    Yağmur Balbay"ın konuşması salonda kendisini izleyen anneannesi Melek Gül Atalay, dedesi Bahri Atalay ve annesi Gülşah Balbay"a duygulu anlar yaşattı. Balbay"ın kardeşi Deniz de coşkulu tavırlarıyla salondakilerin neşe kaynağı oldu.

    Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da konuşmasında geleceğin tek sahibinin çocuklar ve gençler olduğunu söylerken bayramın öneminin çok büyük olduğuna dikkat çekti. Tanık, çocuklara "Sizler Cumhuriyet ilkeleriyle geleceği kuracaksınız" diye seslendi.

    (Cumhuriyet )




    Balbay´ın kızının 23 Nisan mesajı Yorumları