Madde değil spor bağımlısı ol!   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-23-2012 (13:54)   Son Mesaj: 04-23-2012 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 364  

    04-23-2012

    Madde değil spor bağımlısı ol!

    Madde değil spor bağımlısı ol!
    Madde değil spor bağımlısı ol!

    Mersin'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek amacıyla 'bisiklet turu' düzenlendi.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Kullanımını Önleme Büro Amirliği bünyesinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında başlatılan 'Yenigün Projesi' çerçevesinde düzenlenen spor etkinliği, Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı'nda yapıldı. 'Madde Bağımlısı Değil Spor Bağımlısı Olalım' sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe katılan gençler, taşıdıkları pankartlarla uyuşturucu kullanımına dikkat çekti. Barış Meydanı'nda start alan etkinliğe katılan gençler, Adnan Menderes Bulvarı'ndan merkez Mezitli ilçesindeki Soli Pompeipolis Antik Kenti'ne kadar pedal çevirdi.

    Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile KOM Şube Müdürü Ahmet Oruç da, etkinliğe katılan gençlere başarı dileyerek tebrik etti. Öksüz, burada yaptığı açıklamada, amaçlarının, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği günün arifesinde böyle bir etkinliği düzenleyerek, hem madde bağımlılığına dikkat çekmek hem de gençler nezdinde aileleri bu konuda duyarlı hale getirmek olduğunu söyledi. Burada gençleri bir yandan spora teşvik ederken bir yandan da çağın en büyük tehlikesi haline gelen uyuşturucu kullanımına karşı duyarlı hale getirmeye çalıştıklarını ifade eden Öksüz, bu konuda sadece emniyet teşkilatına değil tüm kesimlere önemli görevler düştüğünü vurguladı.

    HABER 7




    Madde değil spor bağımlısı ol! Yorumları