Sevgilisiyle bir olup eşinin kafasını kesti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (16:07)   Son Mesaj: 03-23-2011 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 747  

    03-23-2011

    Sevgilisiyle bir olup eşinin kafasını kesti

    Sevgilisiyle bir olup eşinin kafasını kesti


    28 Şubat gecesi Amasya Merzifon karayolu üzerinde ki Organize Sanayi Bölgesinde bulunan faili meçhul cesedin sırrı çözüldü. Kocasını aldatan kadının sevgilisiyle cinayeti işlediği saptandı. Kadın ve sevgilisi tutuklandı.

    Jandarmanın uzun soluklu yapmış olduğu çalışmayla ulaştığı deliller sonucunda cesedin ardından aile faciası ortaya çıktı.
    Bulunan cesedin Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan Bahattin KÖKTEPE isimli şahsa ait olduğunun belirlenmesine müteakiben yapılan araştırmalar sonucunda olayın sırrı çözüldü. Şahsın yakın ve uzak çevresiyle ilgili yapılan teknik çalışmalar ile elde edilen deliller neticesinde olayın öldürülen şahsın eşinin kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine gerçekleştiği anlaşıldı.

    Kocasının aldatıldığını öğrendiğini farkeden maktülün karısı Ş.K, ilişki içerisinde bulunduğu E.A. ile planlayarak Bahattin KÖKTEPE'nin işten eve geldiği saatte kendi evinin içinde sert bir cisimle kafasını parçalayarak öldürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde cesedi araçla olay yerinden 20 km uzaklıkta bulunan Organize sanayi bölgesi ne yakın bir yere bıraktılar.

    Jandarmanın uzun uğraşlar sonucunda olayı çözmesinin ardından yapılan operasyonla birlikte gözaltına alınan Ş.K ile E.A çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.




    Sevgilisiyle bir olup eşinin kafasını kesti Yorumları