MHP'den sonra BDP de Davutoğlu'nu red etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (18:38)   Son Mesaj: 03-22-2011 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    03-22-2011

    MHP'den sonra BDP de Davutoğlu'nu red etti

    MHP'den sonra BDP de Davutoğlu'nu red etti


    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Libya konusunda muhalefeti bilgilendirmek için istediği randevuya MHP ve BDP’den olumlu yanıt gelmedi.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"nin Davutoğlu"nun randevu talebini "halkı bilgilendirsin" diyerek reddettiği kaydedildi.

    BDP ise Davutoğlu"na, genel başkan Selahattin Demirtaş ve eşbaşkan Gültan Kışanak"ın hafta boyunca programlarının Ankara dışında olması nedeniyle randevu vermedi.
    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya konusundaki gelişmelerle ilgili muhalefeti bilgilendirmek üzere CHP, MHP ve BDP"den randevu talebinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"ndan olumlu yanıt alan Davutoğlu"na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olumlu yanıt vermedi. Bahçeli"nin Davutoğlu"nun randevu talebini "halkı bilgilendirsin" diyerek reddettiği kaydedildi.
    -BDP"DEN DE OLUMLU YANIT GELMEDİ-

    MHP"nin yanı sıra Davutoğlu"nun randevu talebine BDP"den de olumlu yanıt gelmedi. BDP"nin, Perşembe günü için randevu isteyen Davutoğlu"nun talebini, Genel Başkan Selahattin Demirtaş ve Eşbaşkan Gültan Kışanak"ın Ankara dışındaki programları nedeniyle reddettiği kaydedildi. BDP, önümüzdeki hafta randevu talebinde bulunulması halinde olumlu yanıt verecek. (ANKA)




    MHP'den sonra BDP de Davutoğlu'nu red etti Yorumları