Antalya'da şüpheli cinayet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (16:04)   Son Mesaj: 03-22-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 742  

    03-22-2011

    Antalya'da şüpheli cinayet

    Antalya'da şüpheli cinayet


    Antalya'da bir kişi, evinde başına sert cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Öldürülen kişinin battaniyeye sarılı cesedi bulunurken eşinin İstanbul'a kızının yanında olduğu belirtildi.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gürsu Mahallesi 338 Sokak'ta yaşayan Selim Yüceefegüç'ten (56) iki günden bu yana haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu.
    Eve giden ekipler, Selim Yüceefegüç'ün salonda üzeri battaniye ile örtülmüş halde buldu. Yapılan ilk incelemede Selim Yüceefegüç'ün başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra üzerinin örtüldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Emekli olan ve eşiyle yaşadığı öğrenilen Yüceefegüç'ün eşi Nimet Yüceefegüc'ün bir gün önce İstanbul'a kızının yanına gittiği bildirildi.

    Polislerle birlikte eve giren Selim Yüceefegüç'ün ablası Harika Binbaş, kızını ziyaret için İstanbul'a gitmesi beklenen Selim Yüceefegüç'ten haber alınamaması üzerine yengesinin kendisinden yardım istediğini söyledi. Eve polis ekipleriyle birlikte girdiğini ve kapıdan girdikten sonra yerlerde kan lekelerini gördüğünü anlatan Binbaş, polislerin kendisini dışarı çıkardıklarını belirtti. Kardeşinin düşmanı olmadığını ifade eden Binbaş, ''Düşmanı yoktu. Merhametli, iyiliksever ve herkes tarafından sevilen birinin düşmanı olduğunu sanmıyorum''dedi.

    Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.




    Antalya'da şüpheli cinayet Yorumları