Gönül: Fransa'nın önde oluşunu anlamıyoruz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (15:37)   Son Mesaj: 03-21-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    03-21-2011

    Gönül: Fransa'nın önde oluşunu anlamıyoruz

    Gönül: Fransa'nın önde oluşunu anlamıyoruz


    Birleşmiş Milletler'in Libya'ya yönelik kuvvet kullanma kararını değerlendiren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, ''Bu faaliyette Fransa'nın çok önde olmasını bizim anlamamız pek mümkün görünmüyor'' dedi.

    Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Birleşmiş Milletler'in Libya'ya yönelik kuvvet kullanma kararına ilişkin, ''Bu faaliyette Fransa'nın çok önde olmasını bizim anlamamız pek mümkün görünmüyor. BM'nin kararının icracısı gibi olmasını anlamakta güçlük çekiyoruz'' dedi.
    Bakan Gönül, Makedonya Cumhuriyeti Savunma Bakanı Zoran Konjanovski kabulünde gazetecilerin Libya'ya ilişkin sorularını yanıtladı. Gönül, ''Bu faaliyette Fransa'nın çok önde olmasını bizim anlamamız pek mümkün görünmüyor. BM'nin kararının icracısı gibi olmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Ama sonradan daha net bir şekilde anlaşıldı ki komutada ABD yer almaktadır. Olayın başlamasından önce ve sonrasında Bakanlığımız ve Genelkurmay Başkanlığı muhataplarıyla sürekli görüşüyor. Bilgi almaktadır. Bulunduğumuz nihai durum budur'' dedi.





    Gönül: Fransa'nın önde oluşunu anlamıyoruz Yorumları