Ak Parti'nin İzmir'den ünlü aday adayları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (18:37)   Son Mesaj: 03-16-2011 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    03-16-2011

    Ak Parti'nin İzmir'den ünlü aday adayları

    Ak Parti'nin İzmir'den ünlü aday adayları


    Tiyatro ve dizi oyuncusu 44 yaşındaki Kaan Girgin de AK Parti’den İzmir milletvekili aday adayı oldu. Partinin kurucuları arasında yer alan 70'li yılların ünlü sanatçısı da Ak Parti'nin İzmir'den aday adayı oldu.

    Kaan Girgin AK Parti'den aday oldu
    Bir dönem özel bir bankanın reklamlarında oynadığı "Bay pardon" karakteri ile de tanınan Girgin, dizi oyuncusu Ceyda Düvenci ile 2002 yılında evlenmiş iki yıl sonra boşanmıştı.

    Akademisyen, gazeteci Atilla Girgin"in oğlu olan Kaan Girgin, en son 2008 yılında "Miras" adlı filmde rol aldı. Girgin, Samanyolu TV"de yayınlanan "Sır Kapısı" adlı dizide de oynadı.

    70'li yılların ünlü sanatçısı da Ak Partiden aday

    Türkiye"de 1970"li yıllarda söylediği "Bim bam bom" adlı şarkıyla fırtınalar estiren Yasemin Kumral Şimşek, İzmir milletvekilliği için AK Parti"den aday adayı oldu. Partinin kurucuları arasında yer alan Şimşek, 1940"lı yılların ünlü şair ve yazarlarından Ahmet Muhtar Kumral"ın kızı.

    AK Parti"nin kurucuları arasında yer alan eski ses sanatçısı 57 yaşındaki Yasemin Kumral Şimşek, İzmir"den milletvekili aday adayı oldu. 1970"li yıllarda söylediği "Bim bam bom" adlı şarkıyla büyük çıkış yapan sanatçı, çok sayıda albüm çıkardı, 500"ün üzerinde konser verdi. Atatürkçü şair, edebiyat öğretmeni merhum Ahmet Muhtar Kumral"ın kızı olan Yasemin Kumral Şimşek, babasının kurduğu Mustafa Kemal Derneği"ni de yaşatıyor. Şimşek, Mevlana beyitleri üzerine besteler yapıyor.

    "GENÇLİĞİMİN ŞARKICISI"

    AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Yasemin Kumral Şimşek"in 2002 genel seçimlerinde İzmir"den milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, "Kendisi partimizin kurucularından. 2002 yılında 2. bölge 5. sıradan milletvekili adayımızdı. Benim gençliğimin şarkıcısı. Bugünün gençleri hatırlamayabilir ama biz onun şarkılarıyla çok eğlenirdik. Aday adayı olması bizi çok mutlu etti" dedi.

    MİLLİYET




    Ak Parti'nin İzmir'den ünlü aday adayları Yorumları