Vali Mutlu: Tatlıses'e saldırı araştırılıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (13:55)   Son Mesaj: 03-16-2011 (13:55)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    03-16-2011

    Vali Mutlu: Tatlıses'e saldırı araştırılıyor

    Vali Mutlu: Tatlıses'e saldırı araştırılıyor


    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin olarak ''emniyetimiz bu konuyu aydınlatır, çözer, faillerini de teslim eder'' dedi.

    Vali Mutlu, öğretmen okullarının kuruluşunun 163. yıl dönümü dolayısıyla katıldığı Çapa Anadolu Öğretmen Lisesindeki programda, basın mensuplarının Tatlıses'e yönelik saldırıya ilişkin sorularını yanıtladı.
    Saldırının faillerinin tespiti noktasında emniyetin çok yoğun ve titiz bir şekilde çalıştığını, en ufak detayların dahi değerlendirildiğini kaydeden Mutlu, bu olayın aydınlatılabilmesi için çok önemli bir kadronun görevlendirildiğini söyledi.

    ''Bu olayın mutlak suretle faillerini emniyetimiz bulur, çıkartır ve adliyeye teslim eder'' diyen Mutlu, bu aşamada konuyla ilgili söyleyebileceklerinin bununla sınırlı olduğunu ifade etti.

    Vali Mutlu, ''Bahçelievler'de şüpheli bir araca rastlanıldığının'' belirtilmesi üzerine ise farklı bilgileri teyit maksadıyla olumlu ya da olumsuz herhangi bir şey söyleyemeyeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

    ''Biz soruşturmamızı kendi gizliliğimiz içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim için önemli olan faillerin alınması, olayın aydınlatılmasıdır. Bunu da emniyetimiz çok titiz bir çalışmayla sürdürüyor. Biraz daha sabırlı olmak suretiyle emniyetimizin çalışmalarını izleyelim. Ümit ediyorum çok uzun sürmeyen bir süreç içerisinde bunları bitirirler. Emniyetimizin çalışmaları devam ediyor.''

    ''Neticeye yaklaşıldı mı?'' sorusuna karşılık olarak da Mutlu, ''Siz böyle bir şey söylerseniz ciddi bir mesafe alındığı anlamı da çıkabilir. Buradan hareketle farklı farklı yorumlar da yapabilirsiniz. Benim söyleyeceğim şudur; emniyetimiz bu konuyu aydınlatır, çözer, faillerini de teslim eder. Mahiyetinin de ne olduğunu da kamuoyuyla bu şekilde paylaşmış oluruz. Bu konuda rahat olun'' şeklinde konuştu.




    Vali Mutlu: Tatlıses'e saldırı araştırılıyor Yorumları