Kurtulmuş: İnsanları oy olarak görmüyoruz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (16:37)   Son Mesaj: 03-12-2011 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    03-12-2011

    Kurtulmuş: İnsanları oy olarak görmüyoruz

    Kurtulmuş: İnsanları oy olarak görmüyoruz


    Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bazı partiler gibi vatandaşı oy olarak değil, insan olarak gördüklerini söyledi.

    Eskişehir'de Avrasya Restoran'da öğrenciler ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bazı partilerin seçim zamanında insanları oy olarak gördüklerini, daha sonra hatırlamadıklarını belirterek, ''Biz hiçbir zaman insanı oy olarak görmeyeceğiz. Biz her zaman gereken değeri vereceğiz. Seçim sonrası seçmeni unutmayacağız. Millet sadece oy olarak görülüyor. Sadece seçimlerde oy vereceğiz.
    2007 seçimlerinden 2011 seçimlerine kadar hepimiz ne olduğunu gördük. Sizin görüşlerinizi dinleyen oldu mu? Bu seçimlerden sonra da bizim partimizden başka kimse sizin yanınızda olmayacaktır. Çünkü millet, sadece oy veren, seçkin kişileri seçerek Ankara'ya gönderen bir mekanizmadır" dedi.

    Milletvekillerinin kapalı kapılar ardında seçildiğini ileri süren Kurtulmuş, şunları söyledi:

    "Eskişehir'de seçilen milletvekillerini siz mi belirleyeceksiniz? Hayır. Seçilen milletvekilleri Ankara'da kapalı kapıların ardında belirlenecek. Oylar değerli ve değersiz oylar olarak ikiye ayrılacak. Yüzde on barajından dolayı son seçimlerde birçok oy çöpe atıldı. Biz insanı oy olarak görmüyoruz. Biz insanı insan olarak görüyoruz. Ben buradan açıkça konuşuyorum: Dış kuvvetler bize emir veremez. Dışarıdan üflenen sözlerle rotamızı değiştirmeyiz. Bu parti anti emperyalist bir partidir. Anti emperyalizm cümlesini de hiç bir parti söyleyemez oldu. Sanırım çekindikleri bir şeyler var''.

    Kurtulmuş, ''Japonya'da meydana gelen tsunamide hayatını kaybedenlere taziyelerimi bildiriyorum. Son derece üzüntü verici bir tablo ile karşı karşıyayız. Geniş bir kitle bu afetten etkilendi. Tablonun tahmin edilenden daha fazla kötü olduğunu görüyoruz. En kısa zamanda Japon halkının bu felaketin yaralarını sarmasını temenni ediyorum'' diye konuştu.






    Kurtulmuş: İnsanları oy olarak görmüyoruz Yorumları