Çaldığı iskemleyi geri getirdi / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (20:04)   Son Mesaj: 03-05-2011 (20:04)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    03-05-2011

    Çaldığı iskemleyi geri getirdi / VİDEO

    Çaldığı iskemleyi geri getirdi / VİDEO


    Adıyaman'da bir mağazanın önünde bulunan iskemleyi (oturak) alan ve güvenlik kameralarına yakalanan şahıs bir gün sonra iskemleyi geri getirerek sahibine teslim etti.



    Atatürk Caddesi üzerinde üzerin de gerçekleşen olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Cadde üzerinde ilerlerken kaldırım üzerindeki iskemleyi fark eden şahıs ilk önce etrafı kontrol etti. Daha sonra iskemleyi eline alarak iskemleyi kontrol ettikten sonra geri yerine koydu. Bir süre bekleyen ve etrafı kontrol etmeye devam eden şahıs iki kez aldığı ve tekrar yerine bıraktığı iskemleyi alarak işyerinin önünden uzaklaştı.
    İşyeri sahibi oturduğu iskemlenin yerinde olmadığını fark edince güvenlik kameralarını inceledi. Güvelik kameralarını inceleyen iş yeri sahibi iskemleyi alan şahsı tanıdı. Bunun üzerine şahsı arayan işyeri sahibi, iskemleyi alan şahsı dilenirken yakaladı. Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen şahıstan işyeri sahibi iskemlesini getirmesini istedi.

    Bir gün sonra şahıs çaldığı iskemleyi işyeri sahibine getirerek teslim etti. Şahıs iskemleyi sahibinin olmadığını sanarak aldığını belirtti. İskemleyi getiren şahsa işyeri sahibi teşekkür ederek gönderdi.







    Çaldığı iskemleyi geri getirdi / VİDEO Yorumları