Özhaseki'yi vekillikten soğutan olay   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (15:37)   Son Mesaj: 03-03-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    03-03-2011

    Özhaseki'yi vekillikten soğutan olay

    Özhaseki'yi vekillikten soğutan olay


    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekili adayı olup olmayacağı yönünde kendisine sorulan soruları yanıtladı. Özhaseki, milletvekilliğine sıcak bakmamasına neden olan olayı da aktardı.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekili adayı olup olmayacağı yönünde kendisine sıkça sorulan soruları yanıtlayarak, "CHP'nin en son ortaya attığı iddialarda insanların yüzleri kızarmadan yalan söylediklerini görünce açıkçası milletvekilliğine pek sıcak bakmıyorum. Milletvekili adaylığımı Kayseri halkına soracağım. Halk beni nerede görmek istiyorsa benim kararımda o olacak" dedi.
    Büyükşehir Belediyesi'nin 2011 yılında yapacağı çalışmalar hakkında düzenlediği basın toplantısında konuyan Özhaseki, milletvekili adaylığı ile ilgili soruları da yanıtladı. Özhaseki, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilliği konusunda ısrarlı olduğunu ancak kendisinin henüz karar vermediğini söyledi. Özhaseki, En son Kayseri'de yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelen olayın ardından siyasette yüzleri kızarmadan yalan söyleyen insanları gördükten sonra Ankara'yı pek düşünmüyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'ya gidip siyaset yapmam konusunda ısrarı var ancak ben karar vermedim. Ben Kayseri halkına sormak istiyorum. Onlar beni nerede olmamı istiyorlar bunu görmek istiyorum. Orada alacağımız cevap benim için çok önemlidir" dedi.




    Özhaseki'yi vekillikten soğutan olay Yorumları