Cezaevinden kaçtı, ‘alemde’ yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (15:04)   Son Mesaj: 03-03-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    03-03-2011

    Cezaevinden kaçtı, ‘alemde’ yakalandı

    Cezaevinden kaçtı, ‘alemde’ yakalandı


    İstanbul’da, ‘hırsızlık’ ve ‘uyuşturucu ticareti’ gibi suçlardan tutuklu bulunduğu Silivri yarı açık cezaevinden firar eden Vedat N., Aksaray'da bir eğlence mekanında yakalandı. Vedat N., adliyeye sevk edildi.

    "Uyuşturucu ticareti" ve "evrakta sahtecilik" gibi suçlardan 20 ayrı sabıkası bulunan, son aldığı 10 yıl hapis cezasının da üçte ikisini tamamlayan tutuklu Vedat N. (32) cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra tekrar cezaevine dönmedi.
    Cezaevi Müdürlüğü tarafından savcılığa bilgi verildi. Savcılık tarafından çıkarılan yakalama kararının ardından Aksaray'da bir eğlence merkezine giden Vedat N., rutin kontrol yapan Gayrettepe Aranan Şahıslar ve İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan kimlik kontrolü sırasında yakalandı.

    Emniyette işlemleri tamamlanan Vedat N.'nin, bir günlük özgürlüğünü alem yaparak geçirdikten sonra teslim olacağını söylediği öğrenildi.

    İşlemleri tamamlanan Vedat N. Tekrar firar ettiği Silivri Cezaevi"ne gönderildi.





    Cezaevinden kaçtı, ‘alemde’ yakalandı Yorumları