Kurtulmuş: Erbakan ailesiyle kırgın değiliz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (20:36)   Son Mesaj: 02-27-2011 (20:36)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    02-27-2011

    Kurtulmuş: Erbakan ailesiyle kırgın değiliz

    Kurtulmuş: Erbakan ailesiyle kırgın değiliz


    HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "Fatih Erbakan'la görüştüm, taziye dileklerimi ilettim. Bir kırgınlığımız olmadı ki helallik alayım" dedi.

    Kurtulmuş Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın Balgat'ta ki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Evden ayrılışında gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, "Fatih Erbakan'la görüştüm, taziye dileklerimi ilettim. Bir kırgınlığımız olmadı ki helallik alayım. Sayın Erbakan hastaneye yattığında kendisini ziyaret ettim. Görüşme fırsatım olmadı ama Saadet Partisi Kongresinden sonra 3 defa telefonla konuştum. Sayın Erbakan, babamın çok yakın arkadaşıydı. Türkiye'ye ve Türk milletine çok büyük hizmetleri oldu. Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Kurtulmuş, Fatih Erbakan'ın babasının vefatından dolayı oldukça üzgün olduğunu ifade etti.

    Öte yandan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş de Erbakan'ın Balgat'taki evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yıldırım ve Türkeş, açıklama yapmadan evden ayrıldı.

    İHA




    Kurtulmuş: Erbakan ailesiyle kırgın değiliz Yorumları