Doktoru Erbakan'ın ölüm nedeni açıkladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (14:34)   Son Mesaj: 02-27-2011 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    02-27-2011

    Doktoru Erbakan'ın ölüm nedeni açıkladı

    Doktoru Erbakan'ın ölüm nedeni açıkladı


    Ankara Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölüm nedeni ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Basının karşısına da geçen doktoru, Erbakan'ın son anlarını anlattı.

    Ankara Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan"ın kalp yetmezliği yüzünden hayatını kaybettiğini açıkladı.
    Küçükbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Necmettin Erbakan"ın, 19 Ocak 2011 tarihinde kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanelerine yatırıldığını, uygulanan tüm tedavilere rağmen kalp hastalığının ilerlediğini kaydetti.

    Küçükbaş, pazar sabahında vücut fonksiyonlarının tam desteğe alınması gerektiğini, tüm yaşam desteklerinin uygulanmasına rağmen saat 11.40"da kroner arter hastalığı ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini ifade etti.

    Basının karşısına da geçen doktoru, Erbakan'ın son anlarını anlattı.

    "08.50'ye kadar şuuru açıktı. Daha sonrasında ise kalp atışlarında ritim bozukluğu başladı. Kalp ve solunum yetmezliği oluştu. Kendisiyle konuştum. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğunu belirtti. Çok uzun konuşmamaya gayret ettik."




    Doktoru Erbakan'ın ölüm nedeni açıkladı Yorumları