| Yurt dısı haberleri Bu bölümden yeni cikan kanunlar,yasalar,uygulamalari hepberaber takip edebilir ve ögrenebiliriz |
Yurt dısı haberleri icinde Yunanistan: Milletvekile Levyeli saldiri konusu , Yunanistan'da ana muhalefetteki PASOK Partisi milletvekili ve eski eğitim bakanlarından Petros Eftimiu'ya levyeli saldırı düzenlendi. Yunan basın-yayın organları, Atina'nın merkezindeki Kolonaki semtinde bulunan ofisinden çıkan Eftimiu'ya kimliği belirlenemeyen bir kişinin ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,071
442 Mesajına 598 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yunanistan: Milletvekile Levyeli saldiri Yunanistan'da ana muhalefetteki PASOK Partisi milletvekili ve eski eğitim bakanlarından Petros Eftimiu'ya levyeli saldırı düzenlendi. Yunan basın-yayın organları, Atina'nın merkezindeki Kolonaki semtinde bulunan ofisinden çıkan Eftimiu'ya kimliği belirlenemeyen bir kişinin levyeyle saldırdığını duyurdular. Başına darbe alan Eftimiu'nun tedavi için yakındaki Evangelismos Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten basın-yayın organları, Eftimiu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığını ve polisin saldırganı aramaya başladığını kaydettiler. Eftimiu, PASOK Partisi iktidardayken, 2000-2004 yılları arasında, eğitim bakanı olarak görev yapmıştı. Saldırının nedeni henüz anlaşılamadı. Polis çok geniş çaplı araştırma başlattı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yunanistan, milletvekile, levyeli, saldiri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |