| Yazılı ve Görsel Anlatımlar Resimli Program Anlatımı, Dökümanlar, Açıklamalar |
Yazılı ve Görsel Anlatımlar icinde WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım konusu , Forumumuzdaki konusundaki setup'ın kurulumu ve kullanımı.... Setupı kurduktan sonra karşımıza gelen ekrana dosyanın içindeki seriali yazıyoruz... orda bir kaç alternatif serial var herhangi biri olabilir......
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 728
574 Mesajına 1,044 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumumuzdaki Setupı kurduktan sonra karşımıza gelen ekrana dosyanın içindeki seriali yazıyoruz... orda bir kaç alternatif serial var herhangi biri olabilir... ![]() vee sonra çevireceğimiz video formatını seçiyoruz... ![]() ![]() ![]() ![]() Çevireceğimiz video Formatını seçtikten sonra... bide formatını değiştireceğimiz videoyu seçiyoruz... ![]() vee ardından ok diyoruz... ![]() Videomuz Dönüştürülüyor... ![]() İnşaallah faydalı bi anlatım olmuştur...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() Konu •●FühreR●• tarafından (01-17-2008 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| 2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden •●FühreR●• kişi: | alptraum (01-17-2008), armağan-mania (09-28-2008) |
| | #3 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 114 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ellerine sağlık teşşekürler. emeğine değmiş dolğrusu...
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | değişimden sonra boyutunda biraz azalma olması gerekmiyor mu? mesela bir kili boyutu 53mb iken avide 96 oldu neredeyse. bu kafamı karıştırdı.boyut olarak daha düşük olsa daha fazla şarkıya yer olacak. bu konuda ne yapmalıyım acaba? teşekkürler... |
| | |
| | #5 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 728
574 Mesajına 1,044 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | @serkaan001 dosyanın boyutu videonun çözünürlüğüne ve kalitesine göre değişir... hangi video formatındaki videoyu avi fomatına çevirmeye çalışıyorsunuz??? |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bilgisayarımdaki orjinal klipleri aviye döüştürdüm. Boyutunun yüksek olduğunu gördüm. |
| | |
| | #7 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Orjinal kliplerin uzantisi neydi hocam .avi bir uzantidir onun gibi.waw .mp3 gibi uzantilar vardir sizin kliplerin uzantisi ne
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Mpg Uzantılı Olduğu Gördüm. |
| | |
| | #9 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | Gerçek anlamda anlatım bulmak program bulmaktan daha zor , emeği geçen herkese tşk |
| | |