Avusturyada ki hukuksal problemler icinde Viyana iş piyasası konusu , İş arayanlar, Viyana ’da iş ve ileri eğitim olanakları hakkında bilgi veren iş kurumuna (AMS) başvurabilirler. Belirli şartlar altında işsizlik parası alma hakkı bulunmaktadır. Avusturya ’da iş aramak ve ileri ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,071
442 Mesajına 598 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Viyana iş piyasası İş arayanlar, Viyana ’da iş ve ileri eğitim olanakları hakkında bilgi veren iş kurumuna (AMS) başvurabilirler. Belirli şartlar altında işsizlik parası alma hakkı bulunmaktadır. Avusturya ’da iş aramak ve ileri eğitim almak için çeşitli olanaklar bulunmaktadır. İnternet ’de bulunan çok sayıda iş borsası ile günlük ve haftalık gazetelerdeki iş ilanlarının yanısıra, kısaca ,AMS’ olarak adlandırılan Viyana iş kurumu, en önemli resmi kuruluş olarak meslek eğitimi ve ileri eğitim olanakları hakkında bilgilendirmekte ve iş arayanlar ile firmalar arasında aracılık görevini üstlenmektedir. Viyana İş Kurumu (AMS) İş kurumu, iş arayanlar için (AMS veri bankası) ve firmalar için (Teşviklerle ilgili bilgiler) kapsamlı hizmetler ile meslek olanakları & ileri eğitim ile ilgili olarak genel bir bakış sağlar. Kişisel bilgiler almak için en iyi yol, Viyana iş kurumunun danışmanlarına başvurmanızdır: AMS Wien (Viyana iş kurumu), Eyalet bürosu Landstraßer Hauptstraße 55-57 1030 Wien Tel: (01) 87 871 Fax: (01) 87 871 - 50 490 E-Posta: ams.wien@ams.at Web: Telefon hizmetleri: Pazartesi – Perşembe saat 07:30 - 16:00 arası, Cuma saat 07:30 - 15:30 arası Hizmetler Belirli şartlar altında iş kurumunun aşağıdaki hizmetlerinden yararlanmak mümkündür:
Teşvikler AMS-danışmanınızdan aşağıda belirtilmiş teşvik olanakları ile ilgili bilgi alınız:
Eğitim ve ileri eğitim AMS size çok sayıda eğitim ve ileri eğitim bilgileri sunmaktadır. En iyisi, bu konuda danışmanınızla görüşmenizdir:
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| viyana, piyasas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |