MUHAKEME.NET FORUMU > Webmasterlar > Web Sitesi kurulumlari ve yardimcilar > Website scriptleri ve Eklentileri > vbulletin hakkında > vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem.

vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem.

vbulletin hakkında icinde vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem. konusu , YANLIZ UYARI DOSYALARI SAĞLAM BİR ANTİVÜRÜS PROGRAMINDA GEÇİRMEDEN ASLA ftp DEN ALANINIZA YÜKLEMEYİN ZİRA, ÜYELERİNİZ SÜPRİZLERLE KARŞILŞABİLİR... Yüklü eklentiler : vBT-Speed Alt forum yöneticisi Cevap yazmadan eklentiyi göremezsiniz Misafirlere konu ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-28-2008, 08:00   #1
Cok taze burda o

Seyfullah Putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1
4 Mesajına 6 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 Seyfullah Putkıran will become famous soon enoughSeyfullah Putkıran will become famous soon enough

vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem.

YANLIZ UYARI DOSYALARI SAĞLAM BİR ANTİVÜRÜS PROGRAMINDA GEÇİRMEDEN ASLA ftp DEN ALANINIZA YÜKLEMEYİN ZİRA, ÜYELERİNİZ SÜPRİZLERLE KARŞILŞABİLİR...

Yüklü eklentiler :
  • vBT-Speed
  • Alt forum yöneticisi
  • Cevap yazmadan eklentiyi göremezsiniz
  • Misafirlere konu görüntüleme limiti
  • Mesaja göre sınırlamalar ( X mesajı olmayan konuyu göremez)
  • ZH- Tag
  • Otomatik resim boyutlandırma
  • Bugün üye olanlar
  • Zoints Tag
  • vBT-No Avatar
  • vBT-Konuyu kimler görüntüledi
  • Ruh Hali
  • Botları anasayfada göster
  • Anasayfada anket
  • Hide hack - linkleri misafirlerden sakla
  • Ajax TopX
  • Zoints SEO

Reklam alanları
Kurulum :

• 1- VBT.rar dosyasını açın.
  • 2- Direk public_html altına atın./forum vs şekilde atmayın sorun yaşayabilirsiniz.
  • 3- Daha sonra bir database oluşturun.
  • Anlatım linki : cPanel Dersi 1 - mysql olusturma
  • 4- oluşturduğunuz db verilerine göre includes/config.php yi editleyiniz.
  • Anlatım linki : vBulletin Congif.php Editlemesi.
  • 5 - anadizinde bulunan bigdump.php ' yi de editleyiniz.

Bakınız ;
$db_server = 'localhost';
$db_name = 'Database adı';
$db_username = 'Database kullanıcı adı';
$db_password = 'Database şifresi';
6 - vBT-DB.rar dosyasının içindeki db.sql veritabanı dosyasını public_html (anadizin)'e atın.(admincp,index.php,images ile aynı yerde olacak yani.)
7 - siteadı.com/bigdump.php yi çalıştırınız.
Bir süre bekleyiniz Database yükleniyor.
.....
Error yazısı çıkabilir.aldırış etmeyin.loglardan kaynaklı birşey.Artık yüklendi.
yapmamız gerekenler şimdik anadizinden db.sql adlı veritabanı dosyasını silmek.
bigdump.php'yide siliniz.
siteadı.com diyerek artık sitenize giriş yapabilirsiniz.
son adım kaldı.
admincp>vbulletin seçenekleri>Site yolu (URL)'si kısmını sıtenızın adına göre duzenleyin.

Admin verileri ;
Kullanıcı adı : Admin
Pass : 123456
Güncelleyiniz.

Demo :

++ Sitenin en altında ki VBTurkiye linklerini ve Tercüme BekirKURT yazısını silmemenizi öneriyorum.
++ DB ve script ayn anda verilmiştir.Ne DB scriptsiz,ne de script DBsiz çalışır.Başka script veya DB monta etmeye çalışmayan seo ayarları karışacaktır.Direk anlatımda ki şekliyle kurun.

Önemli : Seo ayarları ve diğer eklenti ayarlarının düzenlemesi sırasında templateler editlendiği için ya default temayı kullanın ya da yeni tema eklerseniz default temaya alt tema şeklinde ekleyiniz.Aksi halde sorunlar yaşarsınız.Tüm eklentiler sorun gösterir ve SEO sorunu oluşur.Linkler 404 e yönlenir.

Script :
rar pass : vbturkiye.org
vBT-DB.rar dosyası ektedir.
rar pass : vbturkiye.org

Dosya vBTurkiye.ORG / BekirKURT tarafından yaklaşık 4 saatlik bir işlem sonucu oluşturulmuştur.
Paylaşım serbesttir.İstediğiniz sitede VBTurkiye'den alıntıdır yazmak şartıyla paylaşabilirsiniz.
Emeğe saygı çerçevesinde bize yapılması gereken saygıyı yaparsanız bizde paylaşımlarımıza devam ederiz.

++ vBulletin , vBT ile yaşanır.

Hayırlı olsun.
dipnot:deneme maksatlı script yayınlanmıştır.memnun kalanların en yakın zamanda lisans almaları tavsiye edilir.

Konu Seyfullah Putkıran tarafından (02-28-2008 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir..
Seyfullah Putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 18:50   #2
O artık bizden

safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 840
567 Mesajına 862 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 113 safinaz has much to be proud of
safinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud of

Lisansı ne kadar(para olarak)?
safinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 19:07   #3
Cok taze burda o

Tecrübe Puanı: 12 Seyfullah Putkıran will become famous soon enoughSeyfullah Putkıran will become famous soon enough

Alıntı:
safinaz´isimli üyeden Alıntı
Lisansı ne kadar(para olarak)?
ben ömür boyu olanı aldım yaklaşık
200 ytl

senelik olan yaklaşık 100 ytl sanırım
Seyfullah Putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 19:10   #4
O artık bizden

safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 840
567 Mesajına 862 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 113 safinaz has much to be proud of
safinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud of

Alıntı:
Seyfullah Putkıran´isimli üyeden Alıntı
ben ömür boyu olanı aldım yaklaşık
200 ytl

senelik olan yaklaşık 100 ytl sanırım
Ömür boyu olanı 200 YTL ise seneliği 100 YTL olanı almak çok saçma.Birde reklam alırsak,bu masrafı karşılar mı?Ayrıca siteye her girişte para kazandırıyormuş diye duydum.Doğruluk payı var mı?

safinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 19:13   #5
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 298 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Bu bizim sitenin scripti ile ayni sadece yapilan bir siteyi ciplak kurmuyorsun eklentileriyle kuruyorsun he budur arti olani lisans alimi ise aynidir ömürlük lisans ortalama 150 dolardi

€149,00 Ömürlük olani

€79,00 pro 1 yilligi

Tabi ömürlük olani aldigin zaman arti her yil 35 euro ödemezsen eklentilerden yararlanamazsin ve yardimdan yararlanamazsin bu gibi seyleri vardir

ama Türkiyede sitelerin yüzde 70 i satin almiyor kacak kullaniyor bu scripti zarari nedir derseniz hic bir zarari olmuyor sadece tespit edildigi takdirde adamlar hukuki dava aciyorlar felan diye gidiyor

Ama gercekden bir söz var vbulletin kullananlarda

en güvenli vbulletin(yani hacklenmeyecek olan)
eklentisiz vbulletindir

yani siteye ne kadar cok sey eklerseniz o kadar acik olusturur ve riskinizi artirirsiniz ama yepyeni bir vbulletin kurdugunuzda hacklenme olasiligi yüzde 0 a iniyor

Not:Sadece yeni web sitesi kuracaklara yardimci olunmus ama garantisi varmi

Tabiki yok

Burdanda yeni web sitesi kuracaklara ufak uyari olsun:cool:

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2008, 19:14   #6
Cok taze burda o

Alıntı:
safinaz´isimli üyeden Alıntı
Ömür boyu olanı 200 YTL ise seneliği 100 YTL olanı almak çok saçma.Birde reklam alırsak,bu masrafı karşılar mı?Ayrıca siteye her girişte para kazandırıyormuş diye duydum.Doğruluk payı var mı?

aslında dediğiniz gibi ömrülük daha karlı ama zaman zaman insanların o anki durumları maddi olarak elvermiyebiliyor, yahut deneme amaçlı almak istiyebiliyor onun için kısa dönemliyi tercih ediyor,

sitelerde reklamlardan para kazanılır, reklam vermeyen siteler para kazanmaz.
siteye giriş para kazandırsa ben kazanırdım , ama yok böyle birşey, ben cebimden ödüyorum hiç kazanmadım... yani bir sitede para kazanmak için reklam koyulmalı ve o reklamları merk edip kişiler tıklamalı yahut aylık bir kişi ile anlaşıp onun reksmını siteye görünür bir yere koyarsın bu şekildede para kazanırsın ama reklamı göremediğiniz tktirde kimse site sahibine para vermez...

Konu Seyfullah Putkıran tarafından (02-28-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-29-2008, 22:58   #7
Yavas yavas alısıyor

karababa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 karababa will become famous soon enoughkarababa will become famous soon enough

Önümde Bir zarf var ve üzerinde;
Google Adsense Support
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA 94043 USA
Adresine Adres ve hesap Doğrulaması için göndermem gerekiyormuş.

Yazan; u.s. JAMAICA dan gönderilmiş bir Mektup var. Yaklaşık hesabımda 270$ var.

Yani internetten para kazanılabiliyormuş

(Ama ben bu parayı almayacağım tabi)
karababa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 23:00   #8
Administrator

Tecrübe Puanı: 298 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Alıntı:
karababa´isimli üyeden Alıntı
Önümde Bir zarf var ve üzerinde;
Google Adsense Support
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA 94043 USA
Adresine Adres ve hesap Doğrulaması için göndermem gerekiyormuş.

Yazan; u.s. JAMAICA dan gönderilmiş bir Mektup var. Yaklaşık hesabımda 270$ var.

Yani internetten para kazanılabiliyormuş

(Ama ben bu parayı almayacağım tabi)
Neden almiycaksiniz bir sebebimi var almamanizin
Alt 02-29-2008, 23:10   #9
Yavas yavas alısıyor

karababa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 karababa will become famous soon enoughkarababa will become famous soon enough

Bu paranın çoğunu ben google kandırıp parasını alabileceğimi kendime gösterebilmek için kendim tıklamıştım.
karababa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
karababa adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
alptraum (02-29-2008)
Alt 02-29-2008, 23:23   #10
Administrator

Ruh Hali:
Google kanmis o zaman
alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
karababa (03-01-2008)

Bookmarks

Tags
dahil, edilmi, edilmiş, hazr, hazır, koyuyoruzeklentileri, noktay, noktayı, olarak, sistem, son, vbt, vbulletinde

Seçenekler
Stil