vbulletin hakkında icinde vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem. konusu , YANLIZ UYARI DOSYALARI SAĞLAM BİR ANTİVÜRÜS PROGRAMINDA GEÇİRMEDEN ASLA ftp DEN ALANINIZA YÜKLEMEYİN ZİRA, ÜYELERİNİZ SÜPRİZLERLE KARŞILŞABİLİR... Yüklü eklentiler : vBT-Speed Alt forum yöneticisi Cevap yazmadan eklentiyi göremezsiniz Misafirlere konu ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1
4 Mesajına 6 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | vBT olarak vBulletinde son noktayı koyuyoruz.Eklentileri dahil edilmiş hazır sistem. YANLIZ UYARI DOSYALARI SAĞLAM BİR ANTİVÜRÜS PROGRAMINDA GEÇİRMEDEN ASLA ftp DEN ALANINIZA YÜKLEMEYİN ZİRA, ÜYELERİNİZ SÜPRİZLERLE KARŞILŞABİLİR... Yüklü eklentiler :
Reklam alanları Kurulum :
Bakınız ; $db_server = 'localhost'; $db_name = 'Database adı'; $db_username = 'Database kullanıcı adı'; $db_password = 'Database şifresi'; 6 - vBT-DB.rar dosyasının içindeki db.sql veritabanı dosyasını public_html (anadizin)'e atın.(admincp,index.php,images ile aynı yerde olacak yani.) 7 - siteadı.com/bigdump.php yi çalıştırınız. Bir süre bekleyiniz Database yükleniyor. ..... Error yazısı çıkabilir.aldırış etmeyin.loglardan kaynaklı birşey.Artık yüklendi. yapmamız gerekenler şimdik anadizinden db.sql adlı veritabanı dosyasını silmek. bigdump.php'yide siliniz. siteadı.com diyerek artık sitenize giriş yapabilirsiniz. son adım kaldı. admincp>vbulletin seçenekleri>Site yolu (URL)'si kısmını sıtenızın adına göre duzenleyin. Admin verileri ; Kullanıcı adı : Admin Pass : 123456 Güncelleyiniz. Demo : ++ Sitenin en altında ki VBTurkiye linklerini ve Tercüme BekirKURT yazısını silmemenizi öneriyorum. ++ DB ve script ayn anda verilmiştir.Ne DB scriptsiz,ne de script DBsiz çalışır.Başka script veya DB monta etmeye çalışmayan seo ayarları karışacaktır.Direk anlatımda ki şekliyle kurun. Önemli : Seo ayarları ve diğer eklenti ayarlarının düzenlemesi sırasında templateler editlendiği için ya default temayı kullanın ya da yeni tema eklerseniz default temaya alt tema şeklinde ekleyiniz.Aksi halde sorunlar yaşarsınız.Tüm eklentiler sorun gösterir ve SEO sorunu oluşur.Linkler 404 e yönlenir. Script : rar pass : vbturkiye.org vBT-DB.rar dosyası ektedir. rar pass : vbturkiye.org Dosya vBTurkiye.ORG / BekirKURT tarafından yaklaşık 4 saatlik bir işlem sonucu oluşturulmuştur. Paylaşım serbesttir.İstediğiniz sitede VBTurkiye'den alıntıdır yazmak şartıyla paylaşabilirsiniz. Emeğe saygı çerçevesinde bize yapılması gereken saygıyı yaparsanız bizde paylaşımlarımıza devam ederiz. ++ vBulletin , vBT ile yaşanır. Hayırlı olsun. dipnot:deneme maksatlı script yayınlanmıştır.memnun kalanların en yakın zamanda lisans almaları tavsiye edilir. Konu Seyfullah Putkıran tarafından (02-28-2008 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 840
567 Mesajına 862 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lisansı ne kadar(para olarak)? |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
200 ytl senelik olan yaklaşık 100 ytl sanırım | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 840
567 Mesajına 862 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bu bizim sitenin scripti ile ayni sadece yapilan bir siteyi ciplak kurmuyorsun eklentileriyle kuruyorsun he budur arti olani lisans alimi ise aynidir ömürlük lisans ortalama 150 dolardi €149,00 Ömürlük olani €79,00 pro 1 yilligi Tabi ömürlük olani aldigin zaman arti her yil 35 euro ödemezsen eklentilerden yararlanamazsin ve yardimdan yararlanamazsin bu gibi seyleri vardir ama Türkiyede sitelerin yüzde 70 i satin almiyor kacak kullaniyor bu scripti zarari nedir derseniz hic bir zarari olmuyor sadece tespit edildigi takdirde adamlar hukuki dava aciyorlar felan diye gidiyor Ama gercekden bir söz var vbulletin kullananlarda en güvenli vbulletin(yani hacklenmeyecek olan) eklentisiz vbulletindir yani siteye ne kadar cok sey eklerseniz o kadar acik olusturur ve riskinizi artirirsiniz ama yepyeni bir vbulletin kurdugunuzda hacklenme olasiligi yüzde 0 a iniyor Not:Sadece yeni web sitesi kuracaklara yardimci olunmus ama garantisi varmi Tabiki yok Burdanda yeni web sitesi kuracaklara ufak uyari olsun:cool:
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
sitelerde reklamlardan para kazanılır, reklam vermeyen siteler para kazanmaz. siteye giriş para kazandırsa ben kazanırdım , ama yok böyle birşey, ben cebimden ödüyorum hiç kazanmadım... yani bir sitede para kazanmak için reklam koyulmalı ve o reklamları merk edip kişiler tıklamalı yahut aylık bir kişi ile anlaşıp onun reksmını siteye görünür bir yere koyarsın bu şekildede para kazanırsın ama reklamı göremediğiniz tktirde kimse site sahibine para vermez... Konu Seyfullah Putkıran tarafından (02-28-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: BURSA Yaş: 35
Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | Önümde Bir zarf var ve üzerinde; Google Adsense Support 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043 USA Adresine Adres ve hesap Doğrulaması için göndermem gerekiyormuş. Yazan; u.s. JAMAICA dan gönderilmiş bir Mektup var. Yaklaşık hesabımda 270$ var. Yani internetten para kazanılabiliyormuş ![]() (Ama ben bu parayı almayacağım tabi) |
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: |
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: BURSA Yaş: 35
Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | Bu paranın çoğunu ben google kandırıp parasını alabileceğimi kendime gösterebilmek için kendim tıklamıştım. |
| | |
| karababa adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | alptraum (02-29-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dahil, edilmi, edilmiş, hazr, hazır, koyuyoruzeklentileri, noktay, noktayı, olarak, sistem, son, vbt, vbulletinde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |