vBadvanced CMPS Portal Sistemi icinde Vbadvanced portala zoints tag modülü ekleme konusu , Zoints tag modülü kurulumu Modülü yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye isterseniz YEDEK alın.(Önerilir) Hemen arkasından FTP ye bağlanıp modules klasörünüzün chmodunu 777 yapın. Bu Modül Ne İşe Yarar ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,332
1,214 Mesajına 1,751 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Vbadvanced portala zoints tag modülü ekleme Zoints tag modülü kurulumu Modülü yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye isterseniz YEDEK alın.(Önerilir) Hemen arkasından FTP ye bağlanıp modules klasörünüzün chmodunu 777 yapın. Bu Modül Ne İşe Yarar _? : Birçoğunuzun bildiği üzere tag sistemi forumlarınızdaki belli başlı bazı kelimeleri alır toplar,ve arama motoru botlarının sitenizi ziyaretinde bu kelimelerin rahat indxlenmesini sağlar.Diğer bir artısı;tag arama sistemini üyeleriniz kullanabilir ve bu şekilde aradığı kelimelerin olduğu konuları daha rahat görebilir....vs. İşleme Geçiyoruz Önce AdminCp==> vBa CMPS ==> Download/Upload Modules tıklıyoruz ve aşağıdaki pencere açılıyor.Gözat butonuna tıklıyoruz ve verdiğim modülü seçip ayarlamaları yapıp upload ediyorsunuz. ![]() İŞLEM BU KADAR ![]() ![]() ![]() Şimdi anasayfanıza girip görebilirsiniz. ![]() Valla ben kullanmak isteyenler olur diye kendi siteme kurarken sizinle de paylaşayım dedim. (DİKKAT : Zoints Thread Tags eklentisinin sitenizde olmasi gerekir alıntıdır
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| zoints, vbadvanced, tag, portala, modl, ekleme, zoints tag modulu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |