Vakit Gazetesi ve asker

Türkiye Siyaseti icinde Vakit Gazetesi ve asker konusu , Vakit Gazetesi ve asker Sebahattin ÖNKİBAR 27/11/2007 Önceki günkü Vakit Gazetesi. Sayfa: 14. Bulmacada üç asker resmi. Birinci resim Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’a, ikinci resim KKK Orgeneral İlker Başbuğ’a, ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 04-13-2008, 17:59   #1
Artık buranın yerlisi

Tesekkür etti: 105
99 Mesajına 146 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 26 Metin mete will become famous soon enoughMetin mete will become famous soon enough

Vakit Gazetesi ve asker

Vakit Gazetesi ve asker

Sebahattin ÖNKİBAR

27/11/2007

Önceki günkü Vakit Gazetesi.

Sayfa: 14.

Bulmacada üç asker resmi.

Birinci resim Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’a, ikinci resim KKK Orgeneral İlker Başbuğ’a, üçüncü resim de emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’na ait.

Bulmacada sorular cevaplandığında asker fotoğraflarının altında çıkan cümle şu:

- “Siz kral değilsiniz!”

Diyeceksiniz ki bu o kadar önemli mi, muhatap almayın olsun bitsin!
Önemli ve muhatap almak durumundayız, çünkü:

Bu gazetenin hedef gösteren özelliği Danıştay saldırısı ile sabit.
Hayır bu iddia değil, saldırgan Alpaslan Aslan’ın ifadesi.

Türbanı engelleyenlerin fotoğraflarını Vakit’te gördüm ve oradan tanıyarak vurdum diyor.

Keza muhatap almak durumundayız çünkü bu gazete Başbakan Erdoğan nazarında da muteber mi muteber.

Abartıyor muyum?

Açın gazete arşivlerini bir bir inceleyin.

Başbakan Erdoğan’ın bu gazete mensuplarını özel uçağına kaç kez davet ettiğini görürsünüz?

Yeniçağ ve Cumhuriyet gibi gazeteler hiç çağrılmaz, Milliyet gibileri de nadir olarak çağrılırken (çağrılan da ya Hasan Cemal ya da Taha Akyol’dur) Vakit Gazetesi defalarca baş tacı edilmiş.

Dolayısı ile Vakit Gazetesini görmezden gelemezsiniz.

Gelelim misyonu ve yayınlarına?

Ben Vakit’i kimilerinin bilinçaltında var olanı, takıye yapmaksızın dışa vuran yayın olarak tanımlıyorum.

Eğer öyle olmasaydı sürekli olarak devletin bir güzide kurumunu (TSK’yı) hedef alan Vakit, gerekli yerlerden bir kez olsun ihtar edilir ya da tavır takınılırdı.

Bir başka boyut, Vakit’in yeni dönemde yüklendiği görev ya da yeni misyonudur.

Bugün Vakit Gazetesi artık neo İslamın silahşoru görevindedir.

Bunu maddi olarak büyümek ve palazlanmak için mi yapıyor, bilinmez ama Vakit’in emperyalizme hizmet ettiği artık yayınları ile sabittir.

Siz ABD ve anti semitizmden (Yahudi düşmanlığı) beslenerek doğan ve büyüyen bir gazetenin bugün onlarla dolaylı bir işbirliğine girmesini başka nasıl yorumlayabilirsiniz?

Vakit Gazetesi artık zerre tartışma götürmeksizin ABD ve İsrail ile yoldaş ve idealdaş bir görüntüdedir.

Öyle, çünkü Vakit Gazetesi, ABD ve İsrail’in Türkiye’deki yoldaşlarının muteber gördüğü, kucakladığı, sahiplendiği bir yapıdır.

Düşünüyorum da TSK’ya takındıkları tavır ve tutumları da yoksa emperyalizmin kendilerine verdiği bir görev midir?

Vakit Gazetesi acaba bir psikolojik harekatı mı icra ediyor?

Değilse....

İnsaf ile iz’an ile söyleyin nedir bu kin, bu nefret ve bu düşmanlık?

Metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Metin mete adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
c0LD (04-13-2008)
Alt 04-13-2008, 18:25   #2
O artık bizden

Tesekkür etti: 290
200 Mesajına 306 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 mhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to beholdmhmt is a splendid one to behold

Sabahattin Önkibar.

son sorunuzu ben size sorayım. nedir bu kin?

iddialara bir bakalım çok alakasız. danıştay saldırısında ne hikmetse bi gün sonra tüm kartel gaeteleri Vakit'i hedef gösterdiler. 4 azılı kartel. bu bilinçli değil, vakitin ki hedef gösterme öyle mi?

ayrıyetten, danıştay saldırırısnı yapan zevat, kimin adamıymış da Vakitten etkilendim demiş. yuh diyorum. koca avukat demi gazeteden etkileniyor. hadi güldük. birde, danıştay görevlilerini tanımıyor muş? çok zor sanki. neyse..

vakit şudur:sert yazan, daha çok olaylara yönelik ama doğru yazan bi gazete.

uçmamak lazım, emperyalimin hizmetkarı felan diye..

alıntı;
Bunu maddi olarak büyümek ve palazlanmak için mi yapıyor, bilinmez ama Vakit’in emperyalizme hizmet ettiği artık yayınları ile sabittir.
hangi yayınlar ile

tayyip, sadece Vakit'çileri mi alır.? (ki doldurur hepsini. ama işe yaramaz ayrı konu)

neyse,

yaw sayın yorumcu, köşe yazarı, vs.. vakit benim öncelikli gazetem değil. ama bizim gazetemiz.

ben size soru soruyum?

asker kral mı dır?

not: metin abi yorumlarım yazaradır.

selametle..

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
mhmt adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
c0LD (04-13-2008)
Alt 04-14-2008, 06:38   #3
Artık buranın yerlisi

Tesekkür etti: 105
99 Mesajına 146 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 26 Metin mete will become famous soon enoughMetin mete will become famous soon enough

Alıntı:
mhmt´isimli üyeden Alıntı
Sabahattin Önkibar.

son sorunuzu ben size sorayım. nedir bu kin?

iddialara bir bakalım çok alakasız. danıştay saldırısında ne hikmetse bi gün sonra tüm kartel gaeteleri Vakit'i hedef gösterdiler. 4 azılı kartel. bu bilinçli değil, vakitin ki hedef gösterme öyle mi?

ayrıyetten, danıştay saldırırısnı yapan zevat, kimin adamıymış da Vakitten etkilendim demiş. yuh diyorum. koca avukat demi gazeteden etkileniyor. hadi güldük. birde, danıştay görevlilerini tanımıyor muş? çok zor sanki. neyse..

vakit şudur:sert yazan, daha çok olaylara yönelik ama doğru yazan bi gazete.

uçmamak lazım, emperyalimin hizmetkarı felan diye..

alıntı;
hangi yayınlar ile

tayyip, sadece Vakit'çileri mi alır.? (ki doldurur hepsini. ama işe yaramaz ayrı konu)

neyse,

yaw sayın yorumcu, köşe yazarı, vs.. vakit benim öncelikli gazetem değil. ama bizim gazetemiz.

ben size soru soruyum?

asker kral mı dır?

not: metin abi yorumlarım yazaradır.

selametle..

Ben üzerime almam cünki yazi bana aid degil sadece düsündürücü buldum...

Metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Metin mete adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
mhmt (04-14-2008)
Alt 04-14-2008, 19:54   #4
Cok taze burda o

Tesekkür etti: 0
Tecrübe Puanı: 0 sahaf622 will become famous soon enoughsahaf622 will become famous soon enough

sebahattin önkibar kendi abd ve yahudi taraftarlığını gizlemek için vakiti hedef gösteriyor olabilir mi?

kendisinin açmazlarını biz iyi biliriz.

vakit ile alakalı böyle bir yazı ancak yazdırılır yada kişisel hesaplarının hırsını böylemi çıkartıyor....
sahaf622 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2008, 22:07   #5
O artık bizden

evvah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 164
128 Mesajına 190 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 31 evvah will become famous soon enoughevvah will become famous soon enough

Ruh Hali:
esselamu aleyküm...ABD ve küresel emperyalizme karşı olmak bizi komünist yapmayacağı gibi bu ülkede kurulan dikta rejimine karşı olmakta bizi abd ile aynı safa sokmaz...doğru fikirlerle olsa olsa kaliteli tağuta başkaldıran bir müslüman eder...şeyh saidle,mehmed akifle aynı zihniyette olmak askere karşı olamksa evet öyleyiz(m)...şeriatı isteyince asker bana düşman olmuyor mu?...birileri statukoya yaslanarak beni korkutuyo diye ben fikirlerimden mi cayayım..neymiş efendim,bu milletin askeriydi de biz de düşmandık da falan da filan da deyip hamasi nutuklarla bizi ezmeye çalışmanın anlamı ne?...Müslümanız,vesselam...
asker ahngi asker..sizi çanakkale de savaşanlara haydi yiğidim vur,hadi aslanım laik bir devlet kuracağız,haydi mustafa kemal aşkına deyin bakayım size de bir kurşun sıkmıyo mu???
asker hangi asker??...
selam ve dua ile...
evvah isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 23:27   #6
o bir Paylasımcı

HiLaLNuRu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 28
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 HiLaLNuRu will become famous soon enoughHiLaLNuRu will become famous soon enough

Ruh Hali:
Alıntı:
Ben üzerime almam cünki yazi bana aid degil sadece düsündürücü buldum...
Ne yönde düşündürücü buldunuz kardeşim anlamıyorum yazıyı destekliyorsanız evet destekliyorum deyin veya da hayır inanmıyorum deyin.Bir kere Vakit gazetesinin ALNI AK bunca yıl hiçbir kere yalan haber yapmamış hep doğrunun yanında yer almıştır.Çoğu kez karalamaya çalıştılar ama beceremediler.Danıştay saldırısı da dikkat ederseniz yine BİZİM memleketimizdeki emekli paşaların kurduğu ERGENOKON örgütünün başının altından çıktı.Artık hiç bişey gizli kalmaz Allah doğrunun yardımcısıdır.Onları karalamaya çalışan ve ERGENEKON a hizmet eden kartel medyası gibi olmayalım.Selametle...

Kıl beni ey namaz!
İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında.
Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme.
Kıl beni ey namaz!
Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından.
Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına.
Kıl beni ey namaz!
İnsan kıl beni!
Doğru kıl!
Duru kıl!
Diri kıl beni!
İnsan kıl bu bedeni..!

คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг...
HiLaLNuRu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
vakit, gazetesi, asker

Seçenekler
Stil