Bilim ve Teknoloji icinde Türk hackerlar Alman sitelerini çökertiyor konusu , Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti. Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 159
141 Mesajına 229 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() | Türk hackerlar Alman sitelerini çökertiyor Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti. Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi. Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi. Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| turk, hackerlar, alman, sitelerini, cokertiyor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |