| Yazılı ve Görsel Anlatımlar Resimli Program Anlatımı, Dökümanlar, Açıklamalar |
Yazılı ve Görsel Anlatımlar icinde Telekom Tarafından Yasaklanan Sitelere Girmek (+Resimli Anlatım) konusu , Telekom Tarafından Yasaklanan Sitelere Girmenin Tek Yolu[Resimli Anlatım] DNS ayar değişimi ile telekom tarafından yasaklanan tüm sitelere girebilirsiniz. DNS numarası yenilenmişdir. Anlatım : Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 297
166 Mesajına 246 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() | Telekom Tarafından Yasaklanan Sitelere Girmenin Tek Yolu[Resimli Anlatım] DNS ayar değişimi ile telekom tarafından yasaklanan tüm sitelere girebilirsiniz. DNS numarası yenilenmişdir. Anlatım : Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı 'na gelip sağ tıklayıp özelliklere tıklıyoruz. Resimdeki Pencere Geliyor : ![]() Buradaki " İnternet iletişim Kuralları (TCP/IP) " yazan yere 2 kez tıkladığınızda aşşağıdaki pencere açılır : ![]() Bu pencerede " Aşşağıdaki DNS sunucu adresini kullanın yazan yerin başındaki daieresel alana tıkladığınızda " Yeğlenen DNS Sunucusu " ve " Diğer DNS Sunucusu " aktif hale gelecektir. Şimdi bu bölümleri aşşağıdaki resimdeki gibi doldurduktan sonra " Tamam 'a " basıp tekrar " Tamam 'a " basıp pencereleri kaydederek kapatmış oluyoruz. ![]() Şimdi bilgisayarımızı kapatıp yeniden açtığımızda DNS ayarlarımız etkinleşmiş oluyor ve Telekom tarafından yasaklı tüm sitelere girebiliyorsunuz.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kardeş oldu sağol ellerine sağlık |
| | |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ben bişey merak ettım internet hızında bi degişikliğe sebep oluyomu bi bilgi verirsen sevinirim |
| | |
| | #4 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: BURSA Yaş: 35
Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | Hayır değişiklik olmaz hızında. Hatta buradaki DNS lerden birine modemin iç ip ini yazın diğerinede Arkadaşın tarif ettiklerinden birini yazın Yurt içi dolanımda da problem yaşamazsınız böyle bir değişiklik yaptığınızı dahi unutun:D |
| | |
| karababa adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | alptraum (05-09-2008) |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 297
166 Mesajına 246 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() |
kardeşim tsk ederim acıklamayı sen benim yerime yapmışsın baktım yine youtube kapaltılmış....(ama bende kapalı degil)hahahahaha allaha emanet ol....![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ya arkadaşlar ben ayarları tarif edildiği şekilde değiştirdim ama olmadı kabosuz bağlantı kullanıyorum acaba ondan olabilir mi eğer ondansa çözüm yolunu bilen biri war mı |
| | |
| | #7 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: |
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | warlike (05-12-2008) |
| | #8 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | teşekürler sağol kardeş |
| | |
| | #9 |
Tesekkür etti: 840
567 Mesajına 863 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube dışında hangi yasaklı siteler oluyor bunlar? |
| | |
| | #10 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,133 Mesajına 1,624 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Tüm yasakli siteler icin uygulanabilir bir cözümdür. Hatta filtreleri de böyle asmaya calisan kardeslerimiz var Ama ne yazikki bu uygulama yerinde bir uygulama olmayip onada bir cözüm var![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| telekom, tarafndan, yasaklanan, sitelere, girmek, resimli, anlatm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |