MUHAKEME.NET FORUMU

Kërko në forum

Advanced Search

Anëtar Identifikohu

Më mbani mënd Add Thread | Harruar

Register
Welcome

Perspektiva në Kuptimi fshehur Jeta

Ese dhe artikuj Libër Perspektiva në Kuptimi fshehur Jeta subjekt, një njeri në një nga kohët e lashta kuptimin e jetës, kanë shumë se çfarë ishte. Asnjë nga përgjigjet e të marrë atë vetëm nuk ka ardhur vetë. Të tjerë ...

MUHAKEME.NET FORUM > Art-Kulturë Arteve-Multimedia > Ese dhe artikuj » Perspektiva në Kuptimi fshehur Jeta
Connect with Facebook
Alt 2009/11/06, 08:17   #1
{{ÅŸura}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Perspektiva në Kuptimi fshehur Jeta

Një njeri e herë të fundit në një pyesim veten se çfarë është kuptimi i jetës ishte. Asnjë nga përgjigjet e të marrë atë vetëm nuk ka ardhur vetë. Të tjerë kanë vendosur të kërkojë. Të paktën njëri duhet të përgjigjen para vitit vazhdoi të pyes.
Muhakeme.net - Perspektiva në Kuptimi fshehur Jeta
fshat ngatërruar në qytetin e fshatin. Koha rrjedh e kaluara. Si unë filloi të dalë nga fshatrat me shpresën se një:? Unë i sheh kodrat e gjithë kjo? Ka jetuar një plak i mençur. Nëse doni të shkoni në atë. Ndoshta ai do të dini përgjigjen you're looking for, ju mund të thoni.? Njeriu është i vendosur jashtë? Sikur një udhëtim i gjatë dhe e vështirë. Më në fund arriti në shtëpi, ndjenja e mençur. Door vjedhur. Wise, kishte ftuar atë në shtëpinë e vet. mendje Hal pas urtë, njeriu i kishte kërkuar për atë që po vjen. Njeriu pyeti se çfarë është kuptimi i jetës.

Tha burri i urtë. Unë ju them një përgjigje për këtë. Thuaj përgjigje para se të keni përfunduar një provim. Burrat të cilët rënë dakord me këtë propozim. Njeriu i mençur i dha një lugë çaj. lugë çaji vaj ulliri dhe mbush njeriu e kishte dhënë. Tani shkoni jashtë shtëpisë dhe të marrë një turne të kopshtit. Pasi që vijnë këtu. vaj ulliri Hidh pa kushte. Unë edhe derdh një lot në qoftë se unë nuk mund të përgjigjem. Në sytë e meshkujve lugë çaji i pastër dhe vëmendje i mençur është kthyer në turne kopsht. Sage: lugë yndyrë pashuar. Çfarë keni parë në kopsht! tha. Njeriu me siklet:? Lugë të kujdeset për të kopshtit nuk e kanë vënë re? tha. Dhe kanë admiruar bukurinë e kopshtit. Vjen mbrapa dhe e pyet i mençur. ? Çfarë ju pashë në kopsht? Njeriu i mençur në fytyrën e bukuria e kopshtit është një tifoz i tha të kopshtit ishte impresionuar shumë. Shto urtë dhe ishte i qeshur. ? Edhe një rënie të naftës mbetur në lugë. Jeta me këndvështrimin tuaj ka kuptim. Nëse ju shikoni vetëm një pikë, jetën tuaj dhe ju kuptojnë edhe ju nuk mund të largohem. Ju mund të shohin bukurinë e jetës jetoni të drejtë në mes të. Rrjedhin e kohës, një kuptim i bie në sy.?

Kuptimi i jetës është i fshehur në perspektivën tuaj.

B. Hi, është në Gazetën xhep pranverë datë 2009/10/13 është pa
{{ÅŸura}} isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap
Alt 2010/3/31, 11:46   #1
Paregjistruar Anëtarët
Perspektiva në Kuptimi fshehur --->: Jeta

Jo çdo gjë është e thjeshtë dhe nuk duhet të jetë fakti se kdar.

Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Alt 2010/3/31, 23:20   #2
mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Perspektiva në Kuptimi fshehur --->: Jeta

Shumë i mirë dhe një pjesë e mirë.

pamje e bukur pamje e bukur.

Ju faleminderit.
mus'ab isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!

Comment

Tags
Në kushtet e, kuptim, pamje, sekret, jetë

Quick Përgjigje
Pyetje të rastësishme

Mesazhi juaj:
Options

Experiment Tools
Stil

Temat e ngjashme
Gjyq eksperiment Starter Kategori Komente Postimi Fundit
Jeta është të thotë për ju? Cili është kuptimi i jetës? I panevojshëm ide e Kuvendit 9 2009/7/17 14:30
pika idealistë e kuptimit të alptraum I pavend 0 2009/2/10 14:53
Qëllim të krijimit të el_feta Kur'an 3 2008/12/26 00:11
Unë të caktojë një bretkocë mund të kthehet perspektiva e juaj Bekki Fun-Humor-Puzzles 8 2008/11/03 19:15
Looking synet Beyza Syneti-i Seniyyesi 0 2008/10/11 22:58

Përkthime automatike (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish