| Sohbet bölümü Herkes burada sohbet edebilir |
Sohbet bölümü icinde Size Zor bir Soru!! En çok Hangi Siyetçiden Nefret Ediyorsunuz???? konusu , Aslında "nefret" kelimsei ağır gelebilir sizlere. Ancak düşündüm kendi adıma bu bahsi geçen kişilere nasıl bir kelime kullanabilirm. Ve en sonunda "nefret" kelimesini kullanmaya karar verdim. Neyse uzatmadan soruyorum sizlere ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 371
170 Mesajına 255 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Aslında "nefret" kelimsei ağır gelebilir sizlere. Ancak düşündüm kendi adıma bu bahsi geçen kişilere nasıl bir kelime kullanabilirm. Ve en sonunda "nefret" kelimesini kullanmaya karar verdim. Neyse uzatmadan soruyorum sizlere arkadaşlarım. En çok Nefret ettiğiniz ve Artık Yeter dediğiniz siyasetçi kim? Benim nefret ettiğim siyasetçi: Deniz Baykal
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | her dönemde o döneme has hırsızlar olmuştur mhp döneminde ülkücü görünen hırsızları chp-shp döneminde solcu hırsızları ve maalesef bu dönemdede müslüman görünen hırsızları gördük ve bu iktidara gelenlerden hiç biri ''ben hırsızlık yapacağım'' diyerek iktidara gelmedi hepsi bu devlete faydalı işler yapcağını söyleyerek iktidara geldi ama hemen hemen hepsi gene hırsızlığa devam etti... kısacası ben siyasetçiden çok siyasetten nefret ediyorum! çünkü siyasetçilerin birbirinden pek farkı yok.... maalesef olan gene inançlı insanlara oluyor...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 807
454 Mesajına 840 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | nefret etmme gereken herkesden ...ama Allah cc için...eğer Deniz Baykal da bu nefreti ha ediyosa...ilk o geldi aklıma.Allah hidayet versin demek düşüyor.
__________________ "Andım yine Seni herşey yâdımdan silindi..." ![]() |
| | |
| | #5 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | nefret demeyelim bunun adina ama siyasetcilerin hic birine itimadim yok, kalmadi. o yuzden bir kisiyle kisitlamiyacagim geneline söylüyorum geneline güvenmiyorum. kimi dini kullanarak siyaset yapiyor kimi laikligi kullanarak ve iste burada deger verdigimiz Degerler zedleniyor güven kalmiyor sadakat yok olmus Söz Namustur kavrami yalan olmus parlementoda. herkes kendi cikarlarini gözeterek özenle biseyleri birirlerini kendi yanlarina almaya calisiyorlar... yazik cok yazik. Allahim islah eylesin.
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
| | #6 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 807
454 Mesajına 840 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | oğuzhan sana katılmamak olmaz..fakat Allah ıslah eylesin demeyelim de Allah iyi etsin selamete çıkarsın..zira ıslah azapla çileyle oluyormuş kardeşim..yani acılarla terbiye imiş..inşallah miletimize ve başındakilere mevlam selamet ve af afiyet versin..hidayet başta olmak üzre..kusuruma bakma..böyle öğrenmiştim paylaşmadan geçemedim. |
| | |
| | #7 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Manaen böyle bir anlam tasidigini bilmiyourdum daha farkli biliyordum:S saol uyarin icin. yanlisim varsa tabiki düzelteceksin kusuru olmaz bunun tesekkur ederim allah razi olsun. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bir, cok, ediyorsunuz, hangi, nefret, siyetçiden, size, soru, zor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |