Multimedia icinde Sivrisineğin tesbihi (kulaklarınıza inanamayacaksınız) konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 804
454 Mesajına 840 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Sivrisineğin tesbihi (kulaklarınıza inanamayacaksınız)
__________________ "Andım yine Seni herşey yâdımdan silindi..." ![]() Konu beyza tarafından (10-07-2008 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 412
192 Mesajına 320 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() | ŞOK OLMUŞ DURUMDAYIM Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık.
__________________ Ne kadar tenha yerde bulunursan bulun kötülük yaparken seni hiç kimsenin görmedigini düsünme. Kimsenin görmedigi yerde seni gören, kimsenin duymadigi yerde seni duyan vardir.. Hazreti Ali (k.v.) ![]() |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ya arkadaşlar hepiniz bakın...dinleyin..nasıl haber etsem acaba yardım adminlerim....numan kardeşim sen davet et herkesi bari... |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | cnm Allah cc razı olsun..zamanla herkes online oldukça göreceklerdir inş.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Medem Allah da Rahman degil rahim degil ya da Allah c.c. baska isimleri degil diyeyim daha aciklayici olsun. Birde bu sesler ve yapimci ne kadar güvenilir. Ben durumu hep karsit fikirlerle degerlendirdigim icin böyle düsünüyorum. Hayvanlarin Allah i tesbih ettiklerinede inaniyorum
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | "evet..şimdi size bişey söylicem..belki bunu burda söylemek ne kadar doğru bilmiyorum...ama canlı cansız her şey zaten hakkı tesbih eder...ilmi çalışmalar olmadan bu tesbihleri duyan efendimize selam veren taşlar ve ağaçları hatırlattıkdan sonra ilaveten sadece o an değildir zikirleri ve bediüzzamanın hayatına bakarsak barladaa işittiği tesbihide analım burada.Allah c.c zikri Kuranın bize öğrettiği tesbihlerin en meşhuru olduğu çin diyede bir yorum yapayım..ve kimbilir bizim aramızda da bu tesbihleri duyan nice kalp gözü aydın kullar vardır... |
| | |
| BeKKe adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | alptraum (10-07-2008) |
| | #8 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu haberi yayınladığı söylenen gazetenin sitesi ancak ne ingilizce dil seçeneği nede arama yapma imkanı olmadığından tam inceleme şansı bulamadım...her canlının Allah'ı zikrettiğine hiç şüphe yok ancak benim için haber kaynağıda önemlidir çünkü geçmişte çok bu tür yalan haber yapıldı
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() Konu •●FühreR●• tarafından (10-08-2008 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Allah razi olsun tüyler ürpertici gercekten elinize saglik
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
| oguzhan adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | BeKKe (10-08-2008) |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | führer kardeşim..inşallah bir gün perdeler kalkarda kainatın zikrini duyarız...kalpler manevi kirlerden arınsaydı kurandan başak ses duymaya dayanmazdık diyor hz.ömer r.a ama hassasiyetinizi anlıyorum..fakat ıspatlanmasada dahada büyük feryadları tesbihatları var mahlukatın...eğer kulaklarımız duysa dayanamazmışız.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| inanamayacaksınız, kulaklarınıza, sivrisineğin, tesbihi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |