| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Sitemizde yönetici olmak isteyenler. konusu , Sitemizin belli alanlarinda görev almak isteyen arkadaslar ve bu görevi hakkinca ifa etmek isteyen arkadaslar Kendi durum mahiyetlerini bizlere bildirmeleri gerekir. 1 - Sizce bir moderatörün isi nedir? 2 - ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Sitemizde yönetici olmak isteyenler. Sitemizin belli alanlarinda görev almak isteyen arkadaslar ve bu görevi hakkinca ifa etmek isteyen arkadaslar Kendi durum mahiyetlerini bizlere bildirmeleri gerekir. 1 - Sizce bir moderatörün isi nedir? 2 - Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz? 3 - Yönetici olarak teknik agirlikli bilgi mi paylasacaksiniz yoksa foruma fazla vakit ayirarak mi katkida bulunacaksiniz? 4 - Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik egitim aldiniz mi veya taknik bilgiye hakim oldugunuz bir bölüm varmi? Varsa lütfen belirtin... 5 - E-mail adresiniz? 6 - Lütfen kendinizi tanitan kisa bir paragraf yazin.(Ilgi ve bilgi alanlariniz, forumumuza ne sekilde katkida bulunabilirsiniz vs..) Bu bilgileri bana özel mesaj olarak yollamanizi rica ediyorum. Sonrasinda mesajiniz degerlendirmeye alinacak ve en kisa sürede size geri haber verilecektir.
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 68
54 Mesajına 63 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | birden fazla kişi başvurursa oylama falan mı yapılacak. |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Ihtiyacin fazlasinda istek oldugu taktirde yöneticilik basvurulari bekletilmektedir. Kisiye bu durum da haber varilecektir |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sitemizde, ynetici, olmak, isteyenler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |