| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Site genelinde ufak bir duyuru konusu , Bazı sebeplerden dolayı çok ilgilenemiyorum site ile bundan 3 gün önce farkettimki sitemizin arşiv kısmında trojan var. Bu trojan ne için atılmış ve nasıl atılmış anlayamadım. Server teknik ile görüştüğümde ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Site genelinde ufak bir duyuru Bazı sebeplerden dolayı çok ilgilenemiyorum site ile bundan 3 gün önce farkettimki sitemizin arşiv kısmında trojan var. Bu trojan ne için atılmış ve nasıl atılmış anlayamadım. Server teknik ile görüştüğümde Hack saldırıları aldığımız fakat hacklenemediğimiz yanıtını aldım bunun yanında bir trojan var fakat neden arşivde olduğu çözüme ulaşmış değildi. Yaklaşık yarım saat önce trojanı sildim ve şu anda tertemiz. Sizlerden ricam bir anormallikle karşilaşmanız durumunda haber vermenizdir. Google da ismimizin hacklendiğini görünce şaşırmıştım şimdide site genelinde var. Amaç halis bir niyetle yapılmadığı açık. Kul hakkı meselesini unutan arkadaşlarada ufak bir duyuru olsun. Bu bir hırsızlıktır. Bazı antivirüsler uyarmıyor fakat sitemizde size tavsiye ile yüklenecek veya yüklenmesini isteyen bir pop-up ile gelen uyarıyı dikkate almayarak yüklememenizi tavsiye ederim. Yüklenecek herhangi bir durum olursa ben burada duyuracağım inşaallah. Selametle
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
544 Mesajına 827 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,bir arkadaşın önceleri eklediği bir şiirde karşılaşmıştım. |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
544 Mesajına 827 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şiirler bölümündeki "Gidiyorum" adlı şiirde böyle birşeyle karşılaşmıştım.Az önce yine aynı şiirde bilgisayarım böyle bir tehdit algıladı,bir program çalıştırmak istiyor. |
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,020
427 Mesajına 564 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 36 Tecrübe Puanı: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu siir degilmi safinaz kardesim bende baktim bende birsey cikmadi yada acmak istemedi allah allah garip yav muhakeme ailemiz gözemi geldi neee ![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: |
Sonuç: O eklentiyi ekleyebilirsiniz safinaz hanım. Demekki bilgisayarınızda mevcut değil. O eklenti olmadan herhangi bir radyoyu yada canlı yayın yapan yerleri dinleyemezsiniz oradada aynı uyarı ile karşılaşabilirsiniz. | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| site, genelinde, ufak, bir, duyuru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |