| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Sensizliğin Kazası Yok Sevgili konusu , Çıldıracağım İnanki .. Yokluğun bana hem yara hem deva olmasa.. Yokluğunda sızlayan yaram , hayalinle avunmasa .. Yalnızlıktaki yalvarışımı ,Sesin kandırmasa .. Yıldızlarla dertleşmemi , ışığın bozmasa .....
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Sensizliğin Kazası Yok Sevgili Çıldıracağım İnanki .. Yokluğun bana hem yara hem deva olmasa.. Yokluğunda sızlayan yaram , hayalinle avunmasa .. Yalnızlıktaki yalvarışımı ,Sesin kandırmasa .. Yıldızlarla dertleşmemi , ışığın bozmasa .. ![]() sensizlik içimde saklı çıkamaz bir an dışarı Geceye hep seni anlatmaktan .. Her saniyeye seni koymaktan .. Her geceye resmini çizmekten .. Yorgunum Da .. ! ![]() sarıl bana dudakların değsin yüzüme Yorgunluğum resmini çizmekten değil .. Sensiz dakikaları saymaktan değil .. Geceye seni anlatmaktan da değil . Resmini gecenin görmemesinden .. Dakikaların Beni dinlemez gibi geçmesinden .. Ve gecenin anlamamasından şikayetçiyim . seni anlatacak kelime aramaktan Yorgunum .. ![]() ben şimdi unutmanın unutamamasındayım SEN NERDESİN Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. Nerdesin ? Hangi Şehirde ? Benim bulunduğum yerin neresinde ? Neresindesin Yüreğimin .. Neresindeyim Yüreğinin .. ![]() bu şehirde hüzün sensin Nerde olursan ol .. Bi defa olsa gülümse karsımdan bana .. Umutsuzdum yoksun diye , çok ağladım sensizliğe Kaybettim kendimi , Yok yüreğim , Verdim sana .. Ben Kendimi kaybettim .. Hayallerimden bana işledin , Ruhumdan Bana eser bırakmadın . Beni arıyorum artık .. Boş ıslak sokaklarda .. ![]() Kendimi inanki çok aradım ıslak kaldırımlarda.. Kaldırıma bakıpta , Yüzümün yansımasını görürmüyüm diye .. Çok dolaştım yalnız yalnız o sokaklarda .. Aynaya bakmaya Korkar oldum .. Her aynaya bakışımda seni görmekten .. Ya Dayanamazsa Yüreğim Bir gün .. Kaybolur giderse karsında , aynada .. ![]() Islak kaldırımlarda arıyom şimdi kendimi .. Ben yansır mıyım acaba kaldırıma .. Benim kendimi aradığım kaldırıma sen yağıyorsun aslında .. Baktığım her yer sensin. Sen oldum ..
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... Konu beyza tarafından (09-13-2008 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| oguzhan adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | beyza (09-13-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sensizliin, kazas, yok, sevgili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |