| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Sen İstanbul Kokardın konusu , SEN ISTANBUL KOKARDIN...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | SEN ISTANBUL KOKARDIN ![]() Martıların gözlerinden dinledim İstanbul’un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim Göklerden hicran yağdı, İstanbul’lu bir geceydi Yere düşen her damlanın yüreğinde sen vardın İsmin dudaklarımda idamlık bilmeceydi Yalansa kahrolayım, sen İstanbul kokardın ![]() Sevda dediğin gülüm bir busedir dudağımda Bıçak gibi, yasak gibi, kan gibi… Utanır, intihar ederdi ölüm, Hayata rest çekip ağladığımda, Korkak gibi, tutsak gibi, yaşanmamış an gibi… ![]() Ben lal olmuş bülbülüm, sen deli gülsün bağımda Toprak gibi, yaprak gibi, candan özge can gibi Kuş uçmaz kervan geçmez dağımda, Kah aşkı yağan kar tanesi Kah Leyla tüten rüzgardın Zambak gibi leylak gibi, Sigaramda duman gibi Sevdiceğim, sen İstanbul kokardın ![]() Dayadım ondörtlüyü İstanbul’un şakağına İstediğim gül içmekti gözlerinden bir yudum Seni sordum gündüzlerce bu şehrin her sokağına Söylemedi, inat ettim gece seni uyudum ![]() Ben bir sana, bir bu şehre gül dedim Ayla toprak şahittir, şahittir denizle gece Sensizken, İstanbul’da bir kez olsun gülmedim Yıllar kapımı çaldı, ellerinde vur emri Yokluğun var sen yoktun, ölüm geldi ölmedim Ağladım yüreğimde sen, sende divane İstanbul Aşkından hatıra dedim göz yaşımı silmedim Ben bir sana, bir bu şehre gül dedim ![]() Belki de can ben bu şehri güller için çok sevdim Gözlerimden dökülen yaş denizi ıslatıyor Sevda kilim, hasret nakış, gönül derdi dokuyor Çatlayası deli yürek ’sen sen’ diye atıyor Oy gece gözlüm oy, İstanbul SENİ kokuyor
__________________ ![]() |
| | |
| 4 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden beyza kişi: |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Derleme cok güzel olmus. Müzikde harika Eline saglik
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #3 |
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alptraum'a katılıyorum. Ekleyecekte bişeyim yok ![]() Elinize Sağlık. selametle.. |
| | |
| | #4 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | tamda gurbete gideceğim gün yapılırmı bu bana ![]()
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
Tesekkür etti: 270
145 Mesajına 207 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() | gerçekten güzel elline saglık
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 820 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul bir şehir değil,bir tutkudur.Kah İstanbul'dayım,kah başka şehirde... Ama İstanbul'a geldiğimde ilk önce şöyle bir havasını içime hasretle çekiyorum.Demek ki sevgide hasret kokarmış... |
| | |
| | #8 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 16
40 Mesajına 56 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() | İstanbul.. Sen ki şiirlerin en güzel mısralarındasın, Sen ki sevenler dilinde bile şarkı olup sevdiğine benzetilmişsin, Sen ki yıllarca kendini hayran bıraktırmışsın kendine, Ne yazık kıymetini bilmiyorum (z) Yine de gururluyum seninle olmaktan... Şiir çok güzel ... Yüreğine sağlık ...
__________________ Öyle bir şiirim ki uyağımı düzenleyemeyecek kadar yorgun...ve sonundaki üç noktanın ne zaman yitip gideceğini bilmeyecek kadar cahil.. |
| | |
| | #9 |
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Rica ederim arkadaşlar..iyi dinlemeler.. İstanbul sevgiden öte bir tutku.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kokardın, sen, İstanbul |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |