| Konu Dışı Forumda kategorisini bulamadiginiz konulari buraya yazabilirsiniz |
Konu Dışı icinde Sen Doğduğunda ne oldu? Öğrenmek için.. konusu , Bu linki bi kardeş açmış bi foruma. Hoş bi çalışma olmuş. Yok yok yani. Bende buraya taşıyım dedim Siz doğduğunuzda neler olmuş Neler değişmiş vs. Herşey. Doğum Tarihinizi görmeniz yeterli ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Doğduğunda ne oldu? Öğrenmek için.. |
| | |
| | #2 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 194
42 Mesajına 70 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 15 ![]() ![]() | çok güzelmiş ya saolun... ben doğunca neler olmuş neler.. kimse bu kadar detaylı bilgi veremezdi heralde...![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | çok eğlenceliydi teşekkürler ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 68
54 Mesajına 63 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | çok sevdim bende insanı tebessüm ettiren bi paylaşım. sağol mhmt paylaştığın için |
| | |
| | #5 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 14
34 Mesajına 44 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 11 ![]() | Her ne kadar günlük burç yorumları bana çok saçma gelse de, karakterle ilgili şeyler beni hayretler içinde bırakıyor her zaman. Tatil ve alışveriş zevkimle ilgili yazılara hiçbiyerde rastlamamıştım. Ama buradakiler de tamı tamına uyuyor neredeyse. Yaw yoksa herkes mi böyle acaba??? İşte yorumlar: Burcunuza göre tatil seçeneğin; Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir. Kova burcu bilgisayarı olmadan yaşayamaz, tatilde iken aklı bilgisayarındadır. Diz üstü bilgisayarı varsa her yere taşır, yoksa mutlaka birisi onun için e-mail'ini kontrol ediyordur. (Hakkaten öyle, bazen bilgisayarsız kalıp da sabahın köründe eve geldiğimde bile ilk işim ne kadar uykusuz olursam olayım, uyku için 2 saatlik zamanım da olsa maillerime bakmadan yatamam) Bağımsız ruhlu Kova insanının açık alanlara ihtiyacı vardır. Doğa harikası ıssız yerlerde özgürlük ve keşif duygusunu yaşayacaktır. Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri olduğu için hiç bir gezinin katı kuralları ya da günlük programı olmamalıdır. Sürprizlere ve değişikliklere açık bir tatil düşünmelisiniz. Burcunuza göre giyim tercihlerin; Bu burcun kadınları için en önemli şey rahat edebilmeleridir. Modadan çok kendi rahatlarını düşünürler. Onlar için önemli olan içinde sıkılmayacakları bir giysidir. Genellikle bol kıyafetleri tercih ederler. Alışverişte acelecidirler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sen, doduunda, oldu, renmek, icin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |