| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde selamun aleykum kardesler konusu , inş guzel paylasımlarda bulunmak ıçın geldık vatana mıllete hayırlı olsun...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 22
10 Mesajına 20 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | selamun aleykum kardesler inş guzel paylasımlarda bulunmak ıçın geldık vatana mıllete hayırlı olsun ![]()
__________________ Sen burada misafirsin. Buradan da diğer bir yere gideceksin. Misafir olan kimse, beraberce getiremediği bir şeye kalbini bağlamaz |
| | |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 711
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşaallah kardeşm hep beraber...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 824 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aleyküm Selam Kardeşim,hoşgeldiniz sizi görünce çok mutlu oldum. ![]() |
| | |
| | #5 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür etti: 0
3 Mesajına 5 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ve aleyna aleyküm selam yolcu kardeşim birbirimizi tanıyoruz galiba..bir yerlerde gördüm ben bu ismi ![]() hışgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun inş... |
| | |
| | #6 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 16
Tesekkür etti: 0
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | hosgeldin umarım iyi vakit gecirirsin forumda iyi eğlenceler.. |
| | |
| | #8 |
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 824 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşlar Yolcu,bu sitenin daimi üyelerindendir.Üyeliği çok eskiye dayanır,başlığı güncellemişsiniz görünce çok şaşırdım. ![]() Bu aralar yine yolcudur kesin,o sebepten görünmüyordur. ![]() |
| | |
| | #10 |
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru. Yolcuyu göremiyoruz artık. Nerelerde ise. Arada yollar ebeveynlerini bu tarafa. Kendi gelmez. Bir defa da sen gel hemşom. Ben sana gelmedim mi cık cık..selametle.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kardesler, aleykum, selamun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |