| Anketler Istediginiz Herhangi bir konuyu ister Anket biciminde ister soru seklinde sorabilirsiniz |
Anketler icinde selam bana nasıl Anket oluşturabileceğimi biri söyleyebilirmi? konusu , konuyu açarken anket oluşturmak istiyorum ancak bir bilgim olmadığından anketi oluşturamadım yardım edermisinz Arkadaşlar. Teşekkürler...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 371
170 Mesajına 255 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | konuyu açarken anket oluşturmak istiyorum ancak bir bilgim olmadığından anketi oluşturamadım yardım edermisinz Arkadaşlar. Teşekkürler
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
544 Mesajına 827 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anketler kısmında,yeni konu aç dediğinizde sayfanın en alt tarafında "evet anket açmak istiyorum" var.Orda seçenekleri belirleyip,anket açabiliyorsunuz. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | peki seçenekleri nasıl belirleyeceğim onu yapamıyorum. Dediğiniz gibi anket kısmını işaretledim ancak vermiş olduğum seçenekleri nasıl sunacağım onu yapamıyorum. Acaba bunları yaparken kodları falanmı ayarlıyoruz. Teşekkürler |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | teşekkürler arkadaşım yardımın için |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
544 Mesajına 827 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anket açabilmenize sevindim,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | tekrar teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| selam, bana, nasl, anket, oluturabileceimi, biri, syleyebilirmi |
| Seçenekler | |