| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde Selam aleyke arkadaslar konusu , Selam arkadaslar ben Nihad Abim tavsiye etti insallah ben artik hep burada olacagim:D...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 16
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() Ruh Hali: | Selam aleyke arkadaslar Selam arkadaslar ben Nihad Abim tavsiye etti insallah ben artik hep burada olacagim:D |
| | |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hosgeldin Nihat, Bizimle beraber olman bizide mutlu edecektir insaallah. Hayr ile...
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 711
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldiniz...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Frankfurt am Main Yaş: 23
Tesekkür etti: 21
13 Mesajına 27 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() Ruh Hali: | hosgeldin kardesim:D:D ne var ne yok:D |
| | |
| | #5 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 824 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aleyküm selam,hoşgeldin Nihat. ![]() |
| | |
| | #6 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Aleyküm selam ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Frankfurt am Main Yaş: 23
Tesekkür etti: 21
13 Mesajına 27 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() Ruh Hali: | Arkadaslar kardesim öyle sIk katilamayacak maclari var cünkü insallah en yakin zamanda o da aranizda olacak |
| | |
| | #8 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | hosgeldiniz...
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |