| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Şaka gibi ama gerçek resimler... konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Şaka gibi ama gerçek resimler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | kedi ,köpek ,tavşan bana çok korkunç geldi ![]() hem okadar büyük olmazlar sanırım ya ![]() dimi arkadaşlar yoktur böyle bişiy ![]() yoktur deyin lütfen ![]() |
| | |
| | #3 |
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok, zannedersem sizin dediğiniz gibi, o kedi ve tavşan üzerinde oynanmış. Buna benzer başka bi resim için aynı konuyu haberde mi neydi okumuştum. Muhtemelen buda öyledir. Renkli civcivler gerçek ve maalesef hemen ölüyorlar. Çünkü, boya kullanılıyor ve garipler yumurtada zehiri yiyorlar. Sandalyeli resimde biraz abartı geldi açıkcası. Ama soldaki yazılara bakında farkettim ki Türkçe. Bu yüzden Türkiye'de çekilmişse gerçektir. Biz sınırları her zaman zorlarız çünkü ![]() Elinize Sağlık. selametle.. |
| | |
| mhmt adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | beyza (10-13-2008) |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | hemfikiriz..o kedi ve tavşan üzerinde oynanmış renkli civcivler için üzüldüm:( sandalyel resimler hakkında tam bir fikrim yok ..olabilirde.. oynanmışta olabilir ![]() ben de teşekkür ederim..düşüncelerinizi paylaştığınız için.. |
| | |
| | #5 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 812
455 Mesajına 841 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ben en çok rengarenk o vadide takıldım...harika eline sağlık arkadaşım.....muhakemenin renkleri ![]()
__________________ "Andım yine Seni herşey yâdımdan silindi..." ![]() |
| | |
| | #6 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Tavsan cok hosmus tombulca, tazilarin isine gelir böyle bir tavsanla karsilasmak:D
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ama, gercek, gibi, resimler, Şaka |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |