| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Rapidshareden dosya indirmek(Resimli anlatim) konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Rapidshareden dosya indirmek(Resimli anlatim) Konu alptraum tarafından (07-22-2008 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yeni uygulamaya göre değiştirilmiştir |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (04-21-2008) |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 822 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslı Güngör'den "kalp kalbe karşı" şarkısını indirecektim ama Rapidshare den indirmeyi bilmediğim için youtube dan bari klibini izleyeyim dedim.Ama youtube ceza aldığı için erişimi yasaklanmış. Ama iyikide indiremiyorum,kul hakkına giriyoruz... Ancak klip kul hakkı olmasa gerek,siz ekleyebilir misiniz? |
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 822 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır foruma... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık güvenlik kodu 3. maddede anlatıldığı gibi girilmiyor... ![]() güvenlik kodunda;sadece üzerinde kedi logosu olan harfleri giriyoruz...(Köpek logosu olanları atlıyoruz...)
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| •●FühreR●• adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (04-21-2008) |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 28
Tesekkür etti: 0
12 Mesajına 18 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | teşekkürler emeğe saygı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| indirmekresimli, dosya, anlatim, rapidshareden |
| Seçenekler | |
| Stil | |