| Yazılı ve Görsel Anlatımlar Resimli Program Anlatımı, Dökümanlar, Açıklamalar |
Yazılı ve Görsel Anlatımlar icinde Rapidshare Premium Çevirici Siteler konusu , Rapidshare Premium Çevirici Siteler Aşağıdaki linklerin calısma şekli su sekildedir rapidshare premium hesaplarını aşağıdaki sitelerden paylasıyorlar ve siteye giren ziyaretcide rapidshare linkini site üzerinden premium link olarak alarak rapidshareden beklemeden ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Rapidshare Premium Çevirici Siteler ALINTIDIR![]() Aşağıdaki linklerin calısma şekli su sekildedir rapidshare premium hesaplarını aşağıdaki sitelerden paylasıyorlar ve siteye giren ziyaretcide rapidshare linkini site üzerinden premium link olarak alarak rapidshareden beklemeden indirebiliyor.. Rapidshareden sınırsız dosya indirebileceğiniz sitelerin listesi.. Linkler Devamlı Güncellenecektir.. Linklerin hepsi teker teker kontrol edilmemiştir.. Gözünüze kestirdiğinizi kullanın.. Çalışmayan siteler illa calısmayacak diye bi kaide yok rapidshare premium eklendiğinde siteye tekrar indirme aktif olacaktır..
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 2
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() | gelede reklam dolu oluyor bunlar uğraşmak gerek bence doğru değil |
| | |
| | #3 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 33
18 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() | aslında değişik ve ilginç bir sistem... ama ben rapide karşıyım (: |
| | |
| | #4 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 0
7 Mesajına 8 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() | elıne saglık kardesss dewamını beklıyoruzzz |
| | |
| | #5 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 9
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | nasıl kullanılır bu siteler hocam biraz anlatsaydın |
| | |
| | #6 |
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Öncelikle bu linkler üzerinden verilmis rapid linkleri var yani bir program dönüstürücü degil orada herhangi bir programi paylasan biri olmasi lazim ve o linkin o site icerisinde bulunmasi lazim ben bir kere inceleme ihtiyaci görmüstüm ve istedigimide bulamamistim O yüzden rapid hala herkesin modemin fisini cekip takmasiyla devam ediyor Rapidin tek güzel yani kaydettigin bir dosya uzun süre kaliyor insanlarda o yüzden tercih ediyor onun disinda hic bir farki yok |
| | |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | dostum dedıgın dogruysa eger dha denemedım sen super otesı bırseysım eger rapıdden baska ındırme yontemlerınde varsa bızımle paylasırmısın klavyen zeval gormesın daha ne deyım |
| | |
| | #8 |
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Her dosya icin gecerli degil ne yazik ki... Ama iclerinden buldugum cok güzel sistemde ilerleyen siteler var Indirilmesi gereken dosyalari paylasiyorlar ama site genelinde öyle bir paylasim ki sen rapidden prb olmadan indirebiliyorsun ama sistemlerini cok iyi bilmedigimden ne desem yalan olur siteleri cok iyi takip edip hepsini teker teker denemek gerekir |
| | |
| | #9 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | bıde bu sıtelerde nasıl ındırme yapacagımızı anlatırmısın bıraz karısık gıbı gozukuyor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| rapidshare, premium, cevirici, siteler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |