| Konu Dışı Forumda kategorisini bulamadiginiz konulari buraya yazabilirsiniz |
Konu Dışı icinde pOLISLER TAARFINDAN DA ONAYLANMIS GERCEK BIR HAYALET kiz VIDEOSU konusu , bEN BU ZAMANDA INSANLARIN TEKNOLOJILERLE COGU SEYI YAPABILECEGINE INANDIGIMDAN GÖZÜMLE GÖRMEDIGIM ICINDE BU OLAYI PEK INANASIM GELMIYOR ACIKCASI SIZLERLE PAYLASAYIM DEDIM...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | pOLISLER TAARFINDAN DA ONAYLANMIS GERCEK BIR HAYALET kiz VIDEOSU bEN BU ZAMANDA INSANLARIN TEKNOLOJILERLE COGU SEYI YAPABILECEGINE INANDIGIMDAN GÖZÜMLE GÖRMEDIGIM ICINDE BU OLAYI PEK INANASIM GELMIYOR ACIKCASI SIZLERLE PAYLASAYIM DEDIM
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 110 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ingilizcem Pek Iyi Olmadığından Konuşmalarından Pek Bir şey Anlayamadım. Ama Kafama Takılan Soruların Cevabını Düşünün Bakalım. 1)kaza Yapmadan önce Kaza Mı Yapacağız Diyerek Eliyle Bir Yeri Gösterdi Acaba? Kaza Yapacaklarını Nereden Biliyor? Allahtan Başkası Bilemez. 2)hayalet Ise Kaza Esnasında Neden Bağırıyor? öleceğini Mi Düşündü Yoksa Insanların Bağırmasından Mı Korktu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Evet Kiz oraya gediklerinde benim öldügüm yer diye gösterdi ve insanlarda bundan korktu ve hepberaber bir korku yasadilar sonunda yazanda o yilda orada terresa adli kizin gercekten öldügüdür ve bu olaydan kurtulan sadece kameraman o da birsey hatirlamiyor Ama dedigim gibi bir video cekilir ve fbi bunu onayladi denilir zor degil.Ne bileyim olur ya belkide dogrudur ![]() |
| | |
| | #4 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 110 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Fbı Onayladıysa;orada ölen Teressa Adlı Kişinin Fotografı Yok Mu Bakalım Videodaki Kıza Benziyor Mu? Yoksa Yüz Naklimi Gerçekleştirdi? |
| | |
| | #5 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 711
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | kazadan birkaç saniye önceki kısımla kaza anı farklı 2 video birleştirilmiş ve aralardaki kamera bulanık çekiyormuş gibi olan kısımlarda bariz efekt hepsi tek düzen bence uydurma bu ama insaı geriyo biraz 7 dakikalık video olunca heran ne olacak diye ![]()
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| polisler, taarfindan, onaylanmis, gercek, bir, hayalet, kiz, videosu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |