Özgüven ve Motivasyon Geliştirme icinde Pin kodunuz kaç? konusu , İnsanın pin kodu... Ayın kacında doğdunuz.......??? Bu sayı sizin karakter numaranızı belirler. mesela ayın 6 sında doğduysanız siz 6 insanısınız. ayın 12 sinde doğduysanız ise (1+2) 3 insanısınız. ayın 25 ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Pin kodunuz kaç? İnsanın pin kodu... Ayın kacında doğdunuz.......??? Bu sayı sizin karakter numaranızı belirler. mesela ayın 6 sında doğduysanız siz 6 insanısınız. ayın 12 sinde doğduysanız ise (1+2) 3 insanısınız. ayın 25 inde doğan biri ise (2+5) 7 insanı oluyor.. buna göre kişinin özellikleri belirlenebiliyor... işte numaralara göre karakterinizi bulabileceginiz bir yöntem: sayı:1 özü:yaratıcı elementi:hava *lider *uçucu *parlak *neşeli *yaratıcı *gururlu *kendine güvenen *ilgili *konuskan *kendinden emin *değişken *yuksek sesli *alıngan *depresif ______________________ _______________ sayı:2 özü:besleyici elementi:su *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken _______________________________________________ sayı: 3 özü:düzenleyici elementi:ates *organize *adanmış *bagımsız *iyimser *neseli *canlı *samimi/dürüst *hayvansever *tutkulu *ciddi *düşmanca *fanatik *bazen acımasız __________________________ _______________ sayı: 4 özü:doğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit _________________________ _______________ sayı: 5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt _________________________________ ________ sayı: 6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç __________________________ ______________ sayı: 7 özü:idealist elementi:su *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac __________________________ _______________ sayı: 8 özü:güvenilir elementi:toprak *dengeli *sabırlı *destekleyici *deneyimli *akıllı *sorumuluk sahibi *güvenlikten hoşlanan *ciddi *calıskan *soğukkanlı *takıntılı *duygularını gizleyen *hesapcı *buyurgan *değişmez *kurbanı oynamayı sever __________________________ _______________ sayı: 9 özü:çocuk elementi:yok* *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız.. benimki 9
__________________ ![]() |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | safinaz (08-24-2008) |
| | #2 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 711
566 Mesajına 1,030 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | ayın 29 u 2+9=11 benim üstün özelliklerimi anlatacak kelime bulamamışlar sanırım
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 158
136 Mesajına 212 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() |
![]() sayı: 4 özü:doğruluk dürüstlük bütünlük... ![]()
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 786
543 Mesajına 823 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür etti: 7
4 Mesajına 5 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Ayrıca yaratıcılığı kabul etmiyorum, "Yaratan" Allah'tır(cc)... Konu tepegöz tarafından (08-24-2008 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür etti: 6
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() Ruh Hali: | sayı: 5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt buda benim pin kodum.ama nedense bütün sayıların yarısı bana ait |
| | |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 16
Tesekkür etti: 43
31 Mesajına 37 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() Ruh Hali: | sayı: 9 özü:çocuk elementi:yok* *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız.. unutkan yüzde yüz doğru..unutkanın tekiyim..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kac, kodunuz, pin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |