| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Payıma Yalnızlık Düştü... konusu , Bu gün de benim payıma yalnızlık düştü... Seni tanıdıktan sonraki Her günümde olduğu gibi Her gece seni düşünerek hayaller kurmak Gözlerimi kapattığımda Ve Tekrar açtığımda işte vuslat diyebilmek Umutla her ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Payıma Yalnızlık Düştü... Bu gün de benim payıma yalnızlık düştü... Seni tanıdıktan sonraki Her günümde olduğu gibi Her gece seni düşünerek hayaller kurmak Gözlerimi kapattığımda Ve Tekrar açtığımda işte vuslat diyebilmek Umutla her geceyi sona erdirmek. Yarınlarımı hayal edip seninle süslemek. En çok istediğimde Sana sevdiğim diyebilmek... Bu gün de benim payıma yalnızlık düştü Bir ben ve kendimle baş başa yalnızım işte.. Kırlangıçlar gelir mi ? Ve getirirler mi ? senden haber . Sevdiğin sana selam söyledi Derler mi? Seni anlatırlar mı ? Sensizliğin ne demek olduğunu bilirler mi? Gözlerinden Hasret. Saçlarından bir tutam bahar. Ellerinden vuslat. Getirirler mi ? Bu gün de benim payıma yalnızlık düştü Bir ben ve kendimle baş başa yalnızım işte.. Kimse bilmez sevdamı, Yalnızlığımı ve sakallarımı. Alsınlar şu kalbimi göğsümden Uzak tutsunlar benden. Sevda yarası artık sona ersin Bitsin bu kısa ömürde senle muhabbet. Çıkarın kalbimi sökün yerinden Bir daha anmayayım, Acıdan başka bir şey vermeyen adını. Bu gün de benim payıma yalnızlık düştü Bir ben ve kendimle baş başa yalnızım işte.. Feridun Özdemir
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| düştü, payıma, yalnızlık |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |