| Übersetzte Textbausteine-Test cevirileri Buraya bulamadiginiz bilmediginiz ufak makalelerin cevirilerini sorabilirsiniz . |
Übersetzte Textbausteine-Test cevirileri icinde orman yangini-kacak orman kesimi ihbari konusu , J: Size nasil yardimci olabilirim? Wie kann ich Ihnen behilflich sein? T: Orman yangini / kaçak orman kesimi konusunda haber vermek istiyorum. Ich will einen Waldbrant- / illegale Waldschlachtungsfall mitteilen ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,020
426 Mesajına 563 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 36 Tecrübe Puanı: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orman yangini-kacak orman kesimi ihbari J: Size nasil yardimci olabilirim? Wie kann ich Ihnen behilflich sein? T: Orman yangini / kaçak orman kesimi konusunda haber vermek istiyorum. Ich will einen Waldbrant- / illegale Waldschlachtungsfall mitteilen. J: Elbette, bize yangin / kesimin nerede oldugunu söyleyebilir misiniz? Natürlich, können Sie uns sagen wo der Waldbrant / die illegale Waldschlachtung ist? T: Hayir, yerin adini bilmiyorum. Nein, ich weiß den Namen des Ortes nicht. J: Su anda bulundugunuz yere en yakin yerin ismini hatirliyor musunuz? Erinnern Sie sich an den nähesten Platznamen zu ihrer jetzigen Stelle ? T: Hayir, hatirlamiyorum. Nein, ich erinnere mich nicht daran. J: Su anda bulundugunuz yere nereden geldiniz? Wie sind Sie zu Ihrer jetzigen Stelle gekommen? T: ................'tan geldik. Von ......sind wir gekommen. J: Su anda bulunduðunuz yöne hangi yönde ve kaç saatte geldiniz? In welcher Richtung und in wie vielen Stunden sind Sie zu ihrer jetzigen Stelle gekommen? T: Kuzeye dogru bir saattir yoldayiz. Seit einer Stunde sind wir in Richtung Norden unterwegs. J: Hangi yol ayrimindan ayrildiniz. Hatirliyor musunuz? Von welcher Kreuzung sind Sie abgebogen? Erinnern Sie sich daran? T: Evet, ............. yol ayrimindan ayrildik Ja, von der ....... Kreuzung sind wir abgebogen. J: Yardiminiz için tesekkür ederiz. Danke für Ihre Hilfe.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| orman, yanginikacak, kesimi, ihbari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |