| Anketler Istediginiz Herhangi bir konuyu ister Anket biciminde ister soru seklinde sorabilirsiniz |
Anketimiz: Okulun en aksi hocasının dersine yine geç kaldınız; cevabınız ne olurdu ) | |||
| Yarın da siz geç gelirsiniz, ödeşiriz | | 2 | 18.18% |
| Lütfen öğrencilerin önünde tartışmayalım | | 1 | 9.09% |
| Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam | | 0 | 0% |
| Ben buyum beni böyle kabul edin; ilkelerimden ödün vermem | | 1 | 9.09% |
| Lütfen bu bahsi kapatalım | | 0 | 0% |
| Eften püften şeylere kafanızı yormayın lütfen | | 1 | 9.09% |
| Önemli olan zaman değil zihniyettir ve bu zihniyetle de bir yere varılmaz | | 3 | 27.27% |
| Nerede kalmıştık? | | 2 | 18.18% |
| Ah deli gönül yaprak gibi savurur beni şu çılgın kentin sokaklarından aşağı | | 0 | 0% |
| Yorgan altında mahsur kaldım | | 1 | 9.09% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
Anketler icinde Okulun en aksi hocasının dersine yine ve yeniden geç kaldınız.Bir mazeret uydur konusu , Okulun en aksi hocasının dersine yine ve yeniden geç kaldınız; öyle bir mazeret uydurun ki artık bıkmış olduğu için sizinle uğraşmasın. Ne söylerdiniz?...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 158
136 Mesajına 212 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() | Okulun en aksi hocasının dersine yine ve yeniden geç kaldınız.Bir mazeret uydur Okulun en aksi hocasının dersine yine ve yeniden geç kaldınız; öyle bir mazeret uydurun ki artık bıkmış olduğu için sizinle uğraşmasın. Ne söylerdiniz?
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 270
144 Mesajına 205 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() | hiç biri 1 hocam polemik yaratmaya gerek yok.....neyse parası veriz ![]() ![]() 2 hocam şuç bende degil. ! saatin pili bitmiş. ![]()
__________________ ![]() Konu RaPPeR_mİcChEck tarafından (03-29-2008 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| RaPPeR_mİcChEck adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | Özİ$$ (03-29-2008) |
| | #3 | |||||||||||||||||||
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,029 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() |
o dersten geçerbilirmiyim orası muallak ![]()
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||
| | |
| •●FühreR●• adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | Özİ$$ (03-29-2008) |
| | #4 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 110 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Önemli olan zaman değil zihniyettir ve bu zihniyetle de bir yere varılmaz. Ne kadar aksi olduğunuz da ortada olunca en iyisi zihniyeti değiştirme hocam.
__________________ ![]() |
| | |
| 2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden serkaan001 kişi: | Özİ$$ (03-29-2008), RaPPeR_mİcChEck (03-31-2008) |
| | #6 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 105
99 Mesajına 146 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Susmayi tercih ederim tabiki oda kendisini yerden yere vurur ve ben sadece susar gülmemek icin gözlerine bakarim...Yalana ne gerek kir kalemi ver cezayi ne cikar...Zaten ögrenmek icin degil dögüsmek icin gelmisiz derse...
__________________ Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez." (Maide,51) |
| | |
| | #7 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 27
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | Ben genelde ENE KUNTU Fİ MESCiD diyorum çünkü genelde namaz için geç kalmış oluyorum onun haricinde sınıftan pek çıkmadığım için sorun olmuyor...
__________________ •●●HiLaLNuRu●●• Kıl beni ey namaz! İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme. Kıl beni ey namaz! Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz! İnsan kıl beni! Doğru kıl! Duru kıl! Diri kıl beni! İnsan kıl bu bedeni..! ![]() คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг... |
| | |
| | #8 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 68
54 Mesajına 63 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | ah biz ne aksi hocalar gördük ![]() valla kaçırmamam gereken bi dersse kesin girerdim. özür dilerdim. açıklma isterse neden geç kaldığımı açıklardım. baktım konuşmaya devam ediyo. "fazla bıdı bıdı yapma alıyosan al almıyosan çıkıyorum derdim" ![]() ama anketteki en hoşuma giden cvp; Eften püften şeylere kafanızı yormayın lütfen |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 570
286 Mesajına 431 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam bak kesinlikle bunu derdim:D
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
| | #10 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 796
451 Mesajına 836 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ya şıklar böyle güzel olunca geç kalmak kimbilir ne güzeldir... önemli olnazaman değil zihniyettir ,bu zihniyetle bir yere varılmaz.. diyeyim bu kez...
__________________ "Andım yine Seni herşey yâdımdan silindi..." ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| aksi, dersine, gec, hocasnn, hocasının, kaldnzbir, kaldınızbir, mazeret, okulun, uydur, yeniden, yine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |