| Kıssa ve Menkîbeler İbret verici,bir o kadar da düşündürücü kıssalar ve menkibeler buraya... |
Kıssa ve Menkîbeler icinde off anne yaa!!! konusu , SAAT 03.30'du. Adamın telefonu çalmaya başladı. Başını gömdüğü yastıktan binbir zorlukla kaldıran adam, yatak ucundaki telefona uzandı: "Alo! Kimsiniz?" "Benim oğlum, annen!" "Anne of ya.. Bu saatte ne var ALLAH ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 37
60 Mesajına 99 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | SAAT 03.30'du. Adamın telefonu çalmaya başladı. Başını gömdüğü yastıktan binbir zorlukla kaldıran adam, yatak ucundaki telefona uzandı: "Alo! Kimsiniz?" "Benim oğlum, annen!" "Anne of ya.. Bu saatte ne var ALLAH aşkına! Yarın ne kadar önemli işlerim olduğunu bir bilsen...." "şey oğlum.." "Ne var anne, beni bu saatte uyandıracak kadar önemli ne var? Sabah arasan olmaz mıydı?" Anne, oğlundan duyduğu bu kırıcı sözlerden dolayı, çok üzülmüş ve çok incinmişti. Ağlamaklı bir sesle şunları söyleyerek telefonu kapattı: "Bundan tam otuzbeş yıl önce, böyle bir gece yarısı saat tam 03.30'da sen de beni uyandırmıştın! Doğum günün kutlu olsun evladım.." alıntı |
| | |
| 4 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden sukeyne kişi: |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 18
Tesekkür etti: 26
2 Mesajına 2 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | çok güzel bi paylaşım emeğine sağlıkk lütfenn annemize of demeyelimm |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağol kardeşim. Annesine böyle diyenlerin kemiklerini kırmak lazım. selametle.. |
| | |
| | #4 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 35
30 Mesajına 42 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa kemiklerini kırmak değilde bazen kendimizi unutp dedigimiz oluyo of :(bi tane tokat yeter:( Konu ayışığı tarafından (05-29-2008 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: sebebini yorma kendini hiç yorma kendimi rencide etcek deglmm hıh |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| anne, yaa___ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |