| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
O artık bizden
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 121
112 Mesajına 163 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 28
![]() ![]() |
Muhakeme forum a sitem!!!
selamun aleyküm...
bu sitenin islami bir anlayışı olduğunu zannetmeme rağmen ilginç şeyler oluyor... bu kız msn leri falan da noluyor??? var mı bunu açıklayacak bir babayiğit..??? kaldırın şu reklamları allah aşkına yaa.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cok taze burda o
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür etti: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
kardeş google kendi yaptıgı seyler bunlar reklam beyenmediginiz zaman admin beye mesaj atarak admin beyde sizle ilgilenecektir ama böyle bu site böyle olması yalnış felan filan cok yakıştıramıyorumm bu konu hakkın site zaten konu açıldı sanırım forum gezerseniz göreceksiniz.
|
|
|
|
| beko_58_18 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (11-10-2008) |
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali:
|
İyi kaldırayım reklamları dediğimde herkes elini cebine atıp bı himmet edecek mi? etse bile bambaşka anlaşılacağız ve google reklamlarından kar etmıyoruz gidei karşılamaya çalışıyoruz.
Reklamların formatları ile ilgili duyurumda burda
|
|
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (11-10-2008) |
|
|
#4 |
|
O artık bizden
![]() ![]() |
selamun aleyküm...
üstteki arkadaştan özür diliyorum,böyle bir konunun açıldığından haberim yoktu..böyle uyarmayı düşündüm...neyse..maksat hasıl olsun da... size gelince admin...anlıyorum...lakin bu asla bahane olamaz...fuhuşu tetikleyen bir şeyi kardeş ne yapalım diye onaylamak çok tuhaf değil mi sizce de... kaldırın efendim..bunu düşünmeyin bile... allah aşkına hiç yakışıyo mu??? |
|
|
|
| 2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden el_feta kişi: | ayışığı (07-22-2008), yelken06500 (07-22-2008) |
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
Yavas yavas alısıyor
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 35
30 Mesajına 42 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| ayışığı adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yelken06500 (07-22-2008) |
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||
|
Administrator
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali:
|
Su-i zan üstüne su-i zan nefsi davranmamak için elimden geleni yapıyorum ama suyunu çıkarttınız artık tabirlerinizde. Ben oraya konu açtım ki bu google reklamları otomatik geliyor ve uygunsuz olan reklamları engelleyebiliyoruz ama yaz geldiğinden dolayı herkes prim yapabilmek için google a reklam veriyor ve gördüklerimi engelliyorum. Şunuda belirttim arkadaşlar benim gördüğüm reklamlar yurt dışı formatlı olduğu için sizin gördüğünüz reklamları göremeyebiliyorum uygunsuz reklam lınklerini lütfen bildiriniz dedim. Bunun dışında aklına takılan hususları internette google da arıyormusun? sayın el-feta |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
| 3 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden alptraum kişi: |
|
|
#7 |
|
O artık bizden
![]() ![]() |
giderleri karşılamaya çalışıyoruz...ne demek...ne yapalım yani anlamına gelmiyor mu??...
peki...ben yanlış anladım ,diyelim... amma ben yine de derim ki,siz iyisi mi kaldırın o zımbırtıları... |
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||
|
O artık bizden
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali:
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||
|
O artık bizden
![]() ![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
O artık bizden
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali:
|
est. sadece dikkatlice tekrar okumanızı rica ediyorum o kadar.. selametle..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| forum, muhakeme, sitem, sitem___ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|